Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Serviceleder Marine El & Elektronik - Kemp & Lauritzen Esbjerg

image

Vil du være en del en afdeling i vækst? Har du erfaring med el-installationer eller elektronik på skibe? Her er muligheden for at udvikle Kemp & Lauritzens marine-afdeling i Esbjerg. Hvis det lyder spændende, så er du måske vores nye serviceleder til vores Marine El-afdeling?

Kemp & Lauritzen sætter fart på den grønne udvikling i Danmark med udgangspunkt fra Esbjerg. Derfor er vi på vej ind i nyt domicil på havnen i Esbjerg, der er nyistandsat i 2022.

Kemp & Lauritzen Esbjerg er en del af Kemp & Lauritzen Teknikhus Syd- & Sønderjylland. I afdelingen i Esbjerg har vi ekspertise på hele det tekniske installationsområde, og arbejder tværfagligt på tværs af el, ventilation, køl og VVS samt Brand & Sikring.

Vi gør os umage og tager kvalitet personligt.

Dit ansvar og nøgleområder

Som vores nye serviceleder vil dit hovedfokus være at sikre den daglige drift, høj arbejdsglæde blandt dine medarbejdere, skabe og videreudvikle stærke kunderelationer og samtidig drive salg til vores eksisterende kunder. Du får ansvaret for dit eget dygtige team i Marine-el-afdelingen.

I rollen som vores nye serviceleder vil dine ansvarsområder og arbejdsopgaver inkludere følgende:

 • Ledelse af opgaver for vores kunder på marine-området
 • Projektering, kalkulation og udførelse af egne opgaver
 • Styring af ad-hoc serviceopgaver
 • Daglig ledelse og udvikling af teknikere
 • Bidrage til den fortsatte udvikling af det høje faglige niveau i afdelingen
 • Udvikle samarbejdet med den eksisterende kundekreds og opbygge gode og tætte relationer til nye relevante kunder

Din baggrund

 • Du har en relevant teknisk baggrund gerne kombineret med erfaring fra branchen – det kunne være som maskinmester, elektriker eller elektroniktekniker med erfaring med installationer på skibe
 • Du brænder efter at udvikle Marine-afdelingen i Kemp og Lauritzen Esbjerg.
 • Du har måske ledererfaring, men det er intet krav, da Kemp & Lauritzen har dedikeret uddannelsesforløb for serviceledere, som giver dig de rigtige lederværktøjer.

Din person

 • Din energi smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig med
 • Du er målrettet og tager et stort ejerskab for dine opgaver
 • Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så aftaler gennemføres rettidigt og tilfredsstillende
 • Det er afgørende for succes i jobbet, at du arbejder selvstændigt og struktureret ligesom dine gode samarbejdsevner gør dig i stand til at kommunikere problemfrit med alle niveauer af medarbejdere og alle kundetyper

Dine muligheder

Som en del af teamet træder du ind i en spændende og udfordrende lederstilling i en dynamisk og udviklingsorienteret afdeling. Du får mulighed for både faglig og personlig udvikling samt et engagerende arbejdsmiljø med frihed under ansvar og plads til forskellighed.

Kemp & Lauritzen tilbyder en attraktive løn- og ansættelsesvilkår med sundheds- og pensionsordning samt mulighed for en sund og varieret frokostordning.

Du kan læse meget mere om Kemp & Lauritzen på www.kemp-lauritzen.dk.

Ansøgningsfrist senest 5. august 2021.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Thomas Dall Mollerup Servicechef mobil tlf. 20600451 Bjarne Kjeldsen Kompetencerådgiver mobil tlf. 40297655