Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Projektleder til fjernvarmeafdeling i Odense – tag din faglighed til nye højder

image

Er du en erfaren projektleder med gåpåmod og teknisk baggrund indenfor fjernvarmeindustrien? Så er du måske klar til en rolle, hvor du aldrig kommer til at kede dig – for vi har altid et spændende projekt, du kan stå i spidsen for.

3 HURTIGE GRUNDE TIL, AT DU SKAL SØGE STILLINGEN:

  • Du bliver dine kunders og medarbejderes betroede rådgiver og sparringspartner.
  • Du får masser af udvikling – fx vores unikke projekt- og servicelederuddannelse.
  • Du bliver en del af et helt særligt fællesskab, hvor vi gør projekterne og hinanden bedre hver dag.

I Petrokemi & Industri leder vi efter en skarp projektleder til vores fjernvarmekunder. Som projektleder får du mulighed for at udfolde dine ledelsesmæssige kompetencer og tekniske evner, samtidigt med at du eksekverer dine projekter med høj kvalitet.

Dine primære opgaver vil være:

  • Planlægning og eksekvering af projekter, herunder mandskab, udstyr, materialer og granskning af teknisk grundlag for arbejdets udførelse
  • Udarbejdelse / Vurdering af tilbud, prisfastsættelser og deltagelse i kontraktforhandlinger
  • Økonomistyring og opfølgning
  • Sikre at kvalitet og kundetilfredshed er i overensstemmelse med Kemp & Lauritzens

Din uddannelsesmæssige baggrund er eksempelvis Maskinmester, Kemi- eller Proces-ingeniør, VVS-tekniker eller Smed med en teoretisk eller ledelsesmæssig overbygning.

Derudover besidder du:

  • min. 5 års projektledelseserfaring indenfor Fjernvarmebranchen
  • Erfaring med røranlæg, procesindustri eller form for tung industri
  • Teknisk indsigt, primært med proces rørinstallation, herunder anvendelse af isometriske rørtegninger, proces forståelse, læse og opmærke P&ID, læse ståltegninger, og svejsning i rør og stål efter WPS.

Som projektleder i Kemp & Lauritzen kommer du ind i en af Danmarks førende teknikvirksomheder. Vi laver service og entrepriser for kunder i alle størrelser landet rundt. Og du bliver en del af en moderne arbejdsplads, som hylder godt gammeldags håndværk.

Bliv en af ’Kemperne’

Du bliver en del af det lokale hold med jeres unikke kampråb og insiderjokes. Samtidig er du også en del af et større, landsdækkende fællesskab. Du er en af ’Kemperne’.

Bliv en af branchens bedste

Hos os står din faglighed aldrig stille. Vi har ressourcerne til at holde dig opdateret på den nyeste viden og opgaverne til at give din hverdag spænding.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Kent Otto Henker på tlf. 21780276 (uge 28-29-30 Sektionschef Clavs Elmann på tlf. 21781004).

Du søger stillingen via linket. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen allerede i dag eller hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist senest 14. august 2021.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Clavs Elmann Sektionschef tlf. +45 21 78 10 04 mobil tlf. +45 21 78 10 04 Kent Otto Henker Afdelingschef