Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Projektleder til VVS-Afdelingen i Hvidovre – tag din faglighed til nye højder

Kan du lægge den solide slagplan for store og små tekniske projekter? Så er du måske klar til en rolle, hvor du aldrig kommer til at kede dig – for vi har altid et spændende projekt, du kan stå i spidsen for.

3 HURTIGE GRUNDE TIL, AT DU SKAL SØGE STILLINGEN:

 • Du bliver dine kunders og medarbejderes betroede rådgiver og sparringspartner.
 • Du får masser af udvikling – fx vores unikke projekt- og servicelederuddannelse.
 • Du bliver en del af et helt særligt fællesskab, hvor vi gør projekterne og hinanden bedre hver dag.

Din baggrund

 • Erfaring med projektledelse indenfor VVS-projekter, Vi en serviceafdeling, der også udfører mindre entrepriser. Derfor skal du navigere i projekt størrelse op til 5-6 millioner.
 • Uddannelse som f.eks. VVS-installatør gerne i kombination med økonomisk efteruddannelse
 • Godt kendskab til VVS-installationsreglerne og har struktureret tilgang til løsning af opgaver, med tilhørende DV & KS

Som person karakteriseres du ved:

 • Du er målrettet, resultatskabende og vedholdende
 • Du er god til at skabe en god relation til vores kunder og er kundemindet
 • Du har evnen til at kommunikere faglig viden på højt niveau på en forståelig måde
 • Du trives med at have mange bolde i luften og arbejder selvstændigt på forskellige projekter
 • Du er positiv og besidder en portion god humor

Som projektleder i Kemp & Lauritzen kommer du ind i en af Danmarks førende teknikvirksomheder. Vi laver service og entrepriser for kunder i alle størrelser landet rundt. Og du bliver en del af en moderne arbejdsplads, som hylder godt gammeldags håndværk.

Mød Kenneth

Kenneth er projektleder i afdelingen Kraftværk & Industri, hvor han arbejder med drift og udvikling af infrastruktur for vores forsyningskunder. Kenneth bliver motiveret af, at have sit eget team og ansvaret over for kunden.

Det er sjovt og spændende at tage føringen på et projekt fra det første spadestik og hele vejen til færdig entreprise. Specielt, når man ved, at man har nogle skarpe kolleger, som altid leverer et flot resultat,” fortæller Kenneth Hammerbak Have.

Du har altid en erfaren kollega, du kan gå til, hvis du er i tvivl om noget. Du får nogle utrolig dygtige kolleger, som har været her i mange år, og som er klar til at hjælpe dig,” siger Kenneth.

En stor del af mit arbejde handler om at skabe et sikkert arbejdsmiljø – både for kunder og kolleger. Det er fedt at arbejde for en virksomhed, der har så meget fokus på sikkerhed,” forklarer Kenneth

For mig er det vigtigt, at jeg har mulighed for at gå andre veje og prøve kræfter med nye udfordringer. Selvom jeg primært arbejder med kraftværker, så har jeg også lavet projekter for DSB og Banedanmark,” fortæller Kenneth.

Bliv en af ’Kemperne’

Du bliver en del af det lokale hold med jeres unikke kampråb og insiderjokes. Samtidig er du også en del af et større, landsdækkende fællesskab. Du er en af ’Kemperne’.

Bliv en af branchens bedste

Hos os står din faglighed aldrig stille. Vi har ressourcerne til at holde dig opdateret på den nyeste viden og opgaverne til at give din hverdag spænding.

Et godt råd, før du søger

”Jeg var selv relativt nyuddannet, da jeg startede. Og det har fungeret rigtig godt, for jeg fik en virkelig grundig introduktion, og selv i dag udvikler jeg mig,” fortæller Kenneth.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Hans C. Andersen på 61472620 eller Servicechef Sean Bøgh på 20849652.

Du søger stillingen via linket. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen allerede i dag eller hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist senest 1. oktober 2021.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Hans Christian Andersen Afdelingschef tlf. 38102020 mobil tlf. 61472620