Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Studentermedhjælper til konfiguration af digitale platforme

Har du interesse for at arbejde i spændingsfeltet mellem IT og forretning, så er du måske vores kommende studentermedhjælper i Kemp & Lauritzens Business Applications-team.

Vi søger en studentermedhjælper, der kan tage del i konfiguration og support af vores applikationer samt afklaringer med forretningen om krav og processer. Du vil få forretningsmæssig og teknisk erfaring med særligt Dynamics 365, som er en førende forretningsapplikation fra Microsoft, der anvendes af mange virksomheder over hele verden. Du vil som studentermedhjælper i Kemp & Lauritzens Business Applications team over tid opbygge en attraktiv profil i markedet, der vil fremme din karriere indenfor IT og forretningsudvikling.

Kemp & Lauritzen er landets førende teknikvirksomhed med 2700 medarbejdere i hele landet. Vi har kunder over hele Danmark og leverer bl.a. løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. Vi er derfor en kompleks størrelse med forskellige processer og krav, og vi er på en målrettet rejse med at standardisere processer og digitalisere vores forretningsområder.

Som en del af denne rejse skal du:

  • Konfigurere vores forretningsapplikationer
  • Tage del i afklaringer med forretningen om krav og processer
  • Bidrage til analyser, f.eks. i forbindelse med optimering eller fejlfinding
  • Til tider lave brugersupport, guides og anden praktisk støtte

Vi er p.t. fire ansatte i teamet samt to konsulenter, der vil støtte op omkring dig i dine opgaver og din udvikling.

For at blive tage i betragtning til stillingen, forventer vi at du:

  • Er under en videregående uddannelse fra eksempelvis DTU, CBS, CPH Business eller lignende
  • Har minimum 1 år tilbage af din uddannelse
  • Har arbejdet med konkrete virksomhedsprojekter på studiet eller har erfaring fra et andet studiejob

Din uddannelsesretning kan være forretningsorienteret, teknisk eller en kombination. Vi forventer, at du har flair for IT og en interesse i at udvikle dine tekniske kompetencer. Du finder dig derfor godt tilpas med at arbejde med detaljerne og finde løsninger indenfor de rammer, teknologien sætter. Vi forventer desuden, at du også kan lide at hæve dit abstraktionsniveau og arbejde med processer og mennesker.

Som person nyder du at få ansvar, er nysgerrig og nægter at give op, men er samtidig ikke bange for at spørge om hjælp, så en opgave ikke løber over deadline.

Du har mulighed for at arbejde 15 timer om ugen, hvoraf en dag er fysisk på vores hovedkontor i Albertslund. Du skal ligeledes have mulighed for at starte i jobbet senest 1/12/2021"

Lønnen er timeløn.

Hvis du er den vi søger efter, så kontakt Kasper Kjærlund Galan Hansen, Mail: kagaha@kemp-lauritzen.dk mobil: 60 89 55 36

Ansøgningsfrist senest snarest muligt.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Kasper Kjærlund Galan Hansen CRM Løsning & Teknisk Arkitekt tlf. 60895536 mobil tlf. 60895536