Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

El-tekniker – tag din faglighed til nye højder

Vil du være den hammerdygtige el-tekniker, som altid er opdateret på den nyeste viden? Og vil du kunne prale til vennerne om dit arbejde og have stor frihed til at træffe beslutningerne i hverdagen?

3 HURTIGE GRUNDE TIL, AT DU SKAL SØGE STILLINGEN:

  • Du bliver dine kunders betroede tekniker – og deres rådgiver.
  • Du kan vælge den faglige retning, du altid har drømt om – fx som specialist eller leder.
  • Du bliver en del af et helt særligt fællesskab, hvor vi gør læring og udvikling sjovt.

Som el-tekniker i Kemp & Lauritzen kommer du ind i en af Danmarks førende teknikvirksomheder. Vi laver service og entrepriser for kunder i alle størrelser landet rundt. Og du bliver en del af en moderne arbejdsplads, som hylder godt gammeldags håndværk.

Dygtig Serviceelektriker til småprojekter og mellemstore serviceopgaver

Vi søger dygtige og selvstændige elektrikere til at indgå i vores forskellige teams, der laver alt for små serviceopgaver, hos hovedsageligt erhvervskunder, til lidt større serviceopgaver på vores forskellige småprojekter, primært for det offentlige.

Det er altafgørende at du dygtig til dit fag og samtidig sætter en ære i at lave et ordentligt stykke arbejde. Du skal brænde for at være en del af et team, hvor stor selvstændighed og frihed under ansvar er nøgleordene i en travl hverdag.

Du er godt inde i de almene el- regler i henhold til 60364 og den gamle bekendtgørelse og har et bredt kendskab til de fleste af de elinstallationer man ser i almindelige erhvervsejendomme og offentlige bygninger. Service er en naturlig del af dig og du har lysten til at udvikle dig og drives af at levere.

Arbejd for de største kunder – og med de bedste kolleger

Vi er med til at bygge supersygehuse, sætte coronatelte op i hele landet, sikre bæredygtige bygninger og hjælpe Danmarks største virksomheder med at køre. Vi laver anlæg, de andre ikke kan. Vil du være med?

Bliv en af ’Kemperne’

Du bliver en del af det lokale hold med jeres unikke kampråb og insiderjokes. Samtidig er du også en del af et større, landsdækkende fællesskab. Du er en af ’Kemperne’.

Specialist- eller ledervejen – valget er dit

Har du en leder gemt i maven? Eller drømmer du om at blive knaldhamrende dygtig til dit håndværk? Vi kan tilbyde dig begge retninger.

Et godt råd, før du søger

Prøv det af. Du skal ikke kunne det hele fra dag 1, så længe du har gåpåmod og et åbent sind.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kim Antonsen på kimant@kemp-laurizen.dk

Vi inviterer løbende til samtale, så søg stillingen allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist senest 11. november 2021.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Kim Antonsen Servicechef tlf. +4538102020 mobil tlf. +4541389763