Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Ledende tekniker ventilation Kemp & Lauritzen Esbjerg

image

Ventilation afdelingen i Esbjerg

Kan du både sikre den daglige drift og levere god service til vores kunder, samtidig med at du sikrer arbejdsglæden blandt dit team?

Så har du nu chancen for at blive en del af Danmarks største teknik- og installationsvirksomhed. Det er os, der får de allerstørste allermest spændende projekter lige nu, og vi skal bruge dig til at holde dem ved lige.

SVESKEN PÅ DISKEN – 3 HURTIGE GRUNDE TIL, AT DU SKAL SØGE HOS OS

  • Du bliver dine kunders betroede rådgiver – og deres sparringspartner.
  • Du kan vælge den faglige retning, du altid har drømt om – fx som specialist eller leder
  • Du bliver en del af et helt særligt fællesskab, hvor vi gør læring og udvikling sjovt.

Jobbeskrivelse og kandidatkrav
Dine arbejds- og ansvarsområder vil bl.a. omfatte

Ledelse og udførelse af ventilations opgaver, serviceopgaver og mindre projekter. Du vil også have den daglig kontakt med og udvikling af et teknikerteam.

Du vil være med til at udvikle samarbejdet med den eksisterende kundekreds i samarbejde med afdelingschefen og dine kollegaer.

Vi forestiller os, at du har en bred faglig erfaring indenfor ventilationsområdet med udgangspunkt i en teknisk uddannelse og/eller praktisk erfaring med ventilation fra både serviceopgaver såvel som projekter. Yderligere motiveres du af at lede andre, da ledelse vil være en stor del af din hverdag.

Som Ledende teknikker i Kemp & Lauritzen kommer du ind i en af Danmarks førende teknikvirksomheder. Vi laver service og entrepriser for kunder i alle størrelser landet rundt. Og du bliver en del af en moderne arbejdsplads, som hylder godt gammeldags håndværk.

Bliv en af ’Kemperne’

Du bliver en del af det lokale hold med jeres unikke kampråb og insiderjokes. Samtidig er du også en del af et større, landsdækkende fællesskab. Du er en af ’Kemperne’.

Bliv en af branchens bedste

Hos os står din faglighed aldrig stille. Vi har ressourcerne til at holde dig opdateret på den nyeste viden og opgaverne til at give din hverdag spænding.

Ansøgningsfrist senest 14. december 2021.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Flemming Kvistholm Serviceleder mobil tlf. 6191 7760