Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Serviceleder El Kemp & Lauritzen Haarby – tag din faglighed til nye højder

image

Er du den fagligt skarpe el-installatør, der kan sikre den daglige drift og levere god service til vores kunder, samtidig med at du sikrer arbejdsglæden blandt dit team?

Så har du nu chancen for at blive en del af Danmarks største teknik- og installationsvirksomhed. Det er os, der får de allerstørste allermest spændende projekter lige nu, og vi skal bruge dig til at holde dem ved lige. I Kemp & Lauritzen Haarby laver vi el-installationer i industri, landbrug og gartnerier, ligesom vi laver intelligente bygningsinstallationer og automationsløsninger.

3 HURTIGE GRUNDE TIL, AT DU SKAL SØGE STILLINGEN:

  • Du bliver dine kunders betroede rådgiver – og deres sparringspartner.
  • Du får masser af udvikling – fx vores unikke projekt- og servicelederuddannelse.
  • Du bliver en del af et helt særligt fællesskab, hvor vi alle hjælper hinanden og har en vigtig rolle at spille, så afdelingen løser opgaverne som et hold.

Jobbeskrivelse og kandidatkrav
Dine arbejds- og ansvarsområder vil bl.a. omfatte

Ledelse af el-opgaver, serviceopgaver og mindre projekter. Du vil også have den daglig ledelse og udvikling af et teknikerteam.

Du vil være med til at udvikle samarbejdet med den eksisterende kundekreds i samarbejde med afdelingschefen og dine kollegaer ved hjælp af dine evner til at se løsninger, rådgive og vejlede.

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som el-installatør eller lignende gerne med udgangspunkt i en teknisk uddannelse og/eller praktisk erfaring med el-området fra både serviceopgaver og projekter. Yderligere brænder du høj kvalitet i arbejdet, hvor kvalitetssikring og dokumentation er en selvfølge. Du er den naturlige hjælper for vores teknikere, når det kommer til brug af måleinstrumenter og lignende.

Som serviceleder i Kemp & Lauritzen kommer du ind i en af Danmarks førende teknikvirksomheder. Vi laver service og entrepriser for kunder i alle størrelser landet rundt. Og du bliver en del af en moderne arbejdsplads, som hylder godt gammeldags håndværk.

Projekt- og servicelederuddannelsen

Som noget helt nyt udbyder Kemp & Lauritzen en projekt- og servicelederuddannelse i samarbejde med Aarhus Universitet. Når du gennemfører uddannelsen, giver det 20 ECTS-point. Den består af et grundforløb, hvor du lærer godt lederskab, og en viderebygning, der specialiserer dig indenfor projekt- eller serviceledelse.

Du bliver en del af det lokale team. Samtidig er du også en del af et større, landsdækkende fællesskab.

Bliv en af branchens bedste

Hos os står din faglighed aldrig stille. Vi har ressourcerne til at holde dig opdateret på den nyeste viden og opgaverne til at give din hverdag spænding.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Brian Lunde Hansen på +45 2029 7734. Vi inviterer løbende til samtale, så søg jobbet allerede i dag eller hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist senest 15. december 2021.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Brian Lunde Hansen Afdelingschef mobil tlf. +45 2029 7734