Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Projektassistent El Kemp & Lauritzen Haarby – tag din faglighed til nye højder

image

Er du den fagligt skarpe specialist, der kan sikre den høje kvalitet og levere god service til vores kunder, samtidig med at du er afdelingens faglige fyrtårn?

Så har du nu chancen for at blive en del af Danmarks største teknik- og installationsvirksomhed. Det er os, der får de allerstørste allermest spændende projekter lige nu, og vi skal bruge dig til at holde dem ved lige.

3 HURTIGE GRUNDE TIL, AT DU SKAL SØGE STILLINGEN:

  • Du bliver dine kunders betroede rådgiver – og deres sparringspartner.
  • Du bliver afdelingens stærke specialist på hele afdelingens arbejdsområde.
  • Du bliver en del af et helt særligt fællesskab, hvor vi gør læring og udvikling sjovt.

Jobbeskrivelse og kandidatkrav
Dine arbejds- og ansvarsområder vil bl.a. omfatte

Dimensionering og beregning af el-opgaver, serviceopgaver og mindre projekter. Du vil også have den hyppige kontakt med vores tekniker som deres faglige sparringspartner om de mere vanskelige tekniske spørgsmål.

Du vil være afdelingens ekspert i brug af instrumenter, herunder både opsætning og aflæsning, ligesom du kan undervise dine kolleger i brug af instrumenter. Din hverdag vil være lige så meget ude på pladserne, hvor du tester installationerne.

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som el-installatør eller lignende gerne med udgangspunkt i en teknisk uddannelse og/eller praktisk erfaring med el-området fra både serviceopgaver og projekter. Yderligere brænder du høj kvalitet i arbejdet, hvor kvalitetssikring og dokumentation er en selvfølge. Du er den naturlige hjælper for vores teknikere, når det kommer til brug af måleinstrumenter og lignende.

Som projektassistent i Kemp & Lauritzen kommer du ind i en af Danmarks førende teknikvirksomheder. Vi laver service og entrepriser for kunder i alle størrelser landet rundt. Og du bliver en del af en moderne arbejdsplads, som hylder godt gammeldags håndværk.

Du bliver en del af det lokale team. Samtidig er du også en del af et større, landsdækkende fællesskab.

Bliv en af branchens bedste

Hos os står din faglighed aldrig stille. Vi har ressourcerne til at holde dig opdateret på den nyeste viden og opgaverne til at give din hverdag spænding.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Brian Lunde Hansen på +45 2029 7734. Vi inviterer løbende til samtale, så søg jobbet allerede i dag eller hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist senest 24. december 2021.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Brian Lunde Hansen Afdelingschef mobil tlf. +45 2029 7734