Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

El-projektleder til Teknisk Entreprise Øst – tag din faglighed til nye højder

Kan du lægge den solide slagplan for store og små tekniske projekter? Så er du måske klar til en rolle, hvor du aldrig kommer til at kede dig – for vi har altid et spændende projekt.

3 HURTIGE GRUNDE TIL, AT DU SKAL SØGE STILLINGEN:

 • Du bliver dine kunders og medarbejderes betroede rådgiver og sparringspartner.
 • Du får masser af udvikling – fx vores unikke projekt- og servicelederuddannelse.
 • Du bliver en del af et helt særligt fællesskab, hvor vi gør projekterne og hinanden bedre hver dag.

Erfaren El-projektleder til spændende projekt i Helsingør

Vi søger en erfaren el-projektleder som har lyst til at være en del af et større tværfagligt team på vores projekt i Helsingør. Projektet, Det nye Sundhedshus i Helsingør skal være med til at skabe et større samarbejde, på tværs af sundhedstilbuddene fra det offentlige, regionale og private. Kemp & Lauritzen udfører entrepriserne: VVS, Ventilation, el, brand og Sikring, CTS samt isolering. Så der er rig mulighed for både at udøve sin el-tekniske kompetencer, og samtidig få et bredere tværfagligt indblik i samarbejdet med de øvrige entrepriser.

Ansvar og arbejdsområder:

 • Økonomistyring af eget budget.
 • Arbejdsmiljø og sikkerhed for egne montører.
 • Kvalitetssikring.
 • Planlægning, koordinere og af egne aktiviteter i samarbejde med øvrige fag.
 • Udfærdige og sikre dokumentation.
 • Varetage direkte personaleansvar for montører og formænd.

Din person:

 • Du er målrettet, resultatskabende og vedholdende.
 • Du trives med at have mange bolde i luften.
 • Du arbejder selvstændigt med trives også i teams.
 • Du er positiv og har evnen til at kommunikere faglig viden.

Din baggrund:

 • Gerne el-teknisk baggrund som eksempelvis elinstallatør eller elingeniør.
 • Du har minimum 5 års erfaring som projektleder inden for el.
 • Du har erfaring med direkte ledelse af timelønnede medarbejdere.
 • Du har erfaring med el-akkorder.

Som projektleder i Kemp & Lauritzen kommer du ind i en af Danmarks førende teknikvirksomheder. Vi laver service og entrepriser for kunder i alle størrelser landet rundt. Og du bliver en del af en moderne arbejdsplads, som hylder godt gammeldags håndværk.

Mød Kenneth

Kenneth er projektleder i afdelingen Kraftværk & Industri, hvor han arbejder med drift og udvikling af infrastruktur for vores forsyningskunder. Kenneth bliver motiveret af, at have sit eget team og ansvaret over for kunden.

Det er sjovt og spændende at tage føringen på et projekt fra det første spadestik og hele vejen til færdig entreprise. Specielt, når man ved, at man har nogle skarpe kolleger, som altid leverer et flot resultat,” fortæller Kenneth Hammerbak Have.

Du har altid en erfaren kollega, du kan gå til, hvis du er i tvivl om noget. Du får nogle utrolig dygtige kolleger, som har været her i mange år, og som er klar til at hjælpe dig,” siger Kenneth.

En stor del af mit arbejde handler om at skabe et sikkert arbejdsmiljø – både for kunder og kolleger. Det er fedt at arbejde for en virksomhed, der har så meget fokus på sikkerhed,” forklarer Kenneth

For mig er det vigtigt, at jeg har mulighed for at gå andre veje og prøve kræfter med nye udfordringer. Selvom jeg primært arbejder med kraftværker, så har jeg også lavet projekter for DSB og Banedanmark,” fortæller Kenneth.

Bliv en af ’Kemperne’

Du bliver en del af det lokale hold med jeres unikke kampråb og insiderjokes. Samtidig er du også en del af et større, landsdækkende fællesskab. Du er en af ’Kemperne’.

Bliv en af branchens bedste

Hos os står din faglighed aldrig stille. Vi har ressourcerne til at holde dig opdateret på den nyeste viden og opgaverne til at give din hverdag spænding.

Et godt råd, før du søger

”Jeg var selv relativt nyuddannet, da jeg startede. Og det har fungeret rigtig godt, for jeg fik en virkelig grundig introduktion, og selv i dag udvikler jeg mig,” fortæller Kenneth.

Projekt- og servicelederuddannelse

Som noget helt nyt udbyder Kemp & Lauritzen en projekt- og servicelederuddannelse i samarbejde med Aarhus Universitet. Når du gennemfører uddannelsen, giver det 20 ECTS-point. Den består af et grundforløb, hvor du lærer godt lederskab, og en viderebygning, der specialiserer dig indenfor projektledelse eller serviceledelse.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Projektchef Nicolaj Bjerg Pedersen på 20 90 95 34.

Du søger stillingen via linket. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen allerede i dag eller hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist senest snarest muligt.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Nikolaj Bjerg Pedersen Projektchef tlf. 20909534 mobil tlf. 20909534