Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Vi søger en dygtig VVS Beregner til vores stærke tilbudsteam!

Som en del af Kemp & Lauritzen og vores Tilbudsafdeling i Hvidovre bliver du en del af et stærkt og fagligt stolt team. Markedet er i stærk udvikling og kravene fra vores kunder stiger. Samtidig er hurtig omstillingsevne en betingelse for at overleve på et stadig mere konkurrencepræget marked. Det stiller krav til fleksible løsninger og stærke kompetencer – som en del af vores team får du dermed en afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og muligheder for udvikling.

I Kemp & Lauritzen Tekniske Entreprise i Hvidovre søger vi en VVS Beregner til vores tilbudsteam. I rollen som beregner vil du få mulighed for at arbejde med kalkulationer på tværfaglige projekter indenfor el, VVS, ventilation, Brand og Sikring og CTS og således samarbejde med kollegaer i vores tværfaglig organisation.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Kalkulation af installationer, herunder opmåling
  • Indhentning af tilbud fra underleverandører og underentreprenører
  • Deltage i licitationer, formøder og besigtigelser
  • Vurdere udbudsmaterialers betingelser
  • Deltage i efterkalkulation af sager samt deltage i indkøbsprocessen i tæt samarbejde med indkøbsafdelingen

Din baggrund og kvalifikationer

Du har en baggrund som fx installatør, projektleder eller ingeniør. Om du har, 2, 5 eller 10 års erfaring er ikke så vigtigt – vigtigt er, at du brænder for beregning og synes, det er fedt at vinde nye sager til Kemp & Lauritzen.

Du ønsker en rolig hverdag og har et ønske om at arbejde med fordybelse i tilbudsprojekter. Du trives med at være en del af en afdeling og en virksomhed, som er under fortsat udvikling og forandring. Du formår at samarbejde på en åben og positiv måde med både kunder og kolleger.

Som person har du en forståelse for tal og du er vedholdende, tålmodig, og en holdspiller. Du har et stort overblik og evne til at strukturere din tid og dine leverancer, så du således sikrer, at du altid er på forkant med opgaver. Du forstår at se risici og muligheder og arbejder målrettet mod at imødekomme disse samtidig med, at du tænker ud af boksen og kan sparre med kunden om de tekniske løsninger. Du er fleksibel og forberedt på at arbejde i peak-perioder, hvor krav fra vores kunders deadlines skærper til, fx op til en licitation.

SVESKEN PÅ DISKEN – 3 HURTIGE GRUNDE TIL, AT DU SKAL SØGE STILLINGEN

  • Du bliver en del af Danmarks største teknikvirksomhed – som stadig vokser.
  • Du kommer til at arbejde sammen med Danmarks skarpeste teknikere.
  • Du bliver en del af et helt særligt fællesskab, hvor vi gør læring og udvikling sjovt.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Finn Rygaard på 4090 7004. Vi inviterer løbende til samtale, så søg jobbet allerede i dag eller hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist senest 8. december 2021.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt: