Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Projektleder - Hvidovre

Køle afdelingen i Hvidovre

Kan du både sikre den daglige drift og levere god service til vores kunder, samtidig med at du sikrer arbejdsglæden blandt dit team?

Så har du nu chancen for at blive en del af Danmarks største teknik- og installationsvirksomhed. Det er os, der får de allerstørste allermest spændende projekter lige nu, og vi skal bruge dig til at holde dem ved lige.

SVESKEN PÅ DISKEN – 3 HURTIGE GRUNDE TIL, AT DU SKAL SØGE HOS OS

  • Du bliver dine kunders betroede rådgiver – og deres sparringspartner.
  • Du får masser af udvikling – fx vores unikke projekt- og servicelederuddannelse.
  • Du bliver en del af et helt særligt fællesskab, hvor vi gør læring og udvikling sjovt.

Jobbeskrivelse og kandidatkrav
Dine arbejds- og ansvarsområder vil bl.a. omfatte

Ledelse af Køle projekter fra start til slut og mindre serviceopgaver. Du vil også have den daglig ledelse og udvikling af et teknikerteam.

Du vil være med til at udvikle samarbejdet med den eksisterende kundekreds i samarbejde med afdelingschefen og dine kollegaer.

Vi forestiller os, at du har en bred faglig erfaring indenfor køle området med udgangspunkt i en teknisk uddannelse og/eller praktisk erfaring med køl fra både serviceopgaver såvel som projekter. Yderligere motiveres du af at lede andre, da ledelse vil være en stor del af din hverdag.

Som projektleder i Kemp & Lauritzen kommer du ind i en af Danmarks førende teknikvirksomheder. Vi laver service og entrepriser for kunder i alle størrelser landet rundt. Og du bliver en del af en moderne arbejdsplads, som hylder godt gammeldags håndværk.

Sean står for drift og service, hvor han med sit team af 8 teknikere og 2 lærlinge udfører diverse mindre vedligeholdelsesprojekter og ad hoc-opgaver. Han vægter det gode håndværk højt, og mener at et godt arbejdsmiljø og sammenhold er lige så vigtigt som fagligheden, for at levere gode resultater.

Jeg elsker samarbejdet med teknikerne. Det er enormt tilfredsstillende at komme frem til en løsning i fællesskab, udføre arbejdet og bagefter se kunden stolt i øjnene,” - Sean Bøgh, serviceleder

Projekt- og servicelederuddannelsen

Som noget helt nyt udbyder Kemp & Lauritzen en projekt- og servicelederuddannelse i samarbejde med Aarhus Universitet. Når du gennemfører uddannelsen giver det 20 ECTS-point. Den består af et grundforløb, hvor du lærer godt lederskab, og en viderebygning, der specialiserer dig indenfor projekt- eller serviceledelse.

Vi har været med helt fra starten i opbygningen af de her COVID-19 testcentre, som mit team nu drifter. Det gør mig stolt at tænke på, at jeg er med til at holde noget så vigtigt ved lige.” - Sean

Jeg kan godt lide at være en del af Kemp & Lauritzen fordi jeg føler at jeg er en del af et fællesskab, hvor vi vægter fagligheden, men også arbejdsmiljøet højt.” - Sean

Jeg har 8 teknikere og 2 lærlinge i mit team, som alle kommer ind over både større projekter og ad hoc-opgaver. Nogle gange er jeg med ude og besigtige og planlægge, men mine teknikere er meget selvkørende – de tager ofte ud alene og møder kunden.” - Sean

Bliv en af ’Kemperne’

Du bliver en del af det lokale hold med jeres unikke kampråb og insiderjokes. Samtidig er du også en del af et større, landsdækkende fællesskab. Du er en af ’Kemperne’.

Bliv en af branchens bedste

Hos os står din faglighed aldrig stille. Vi har ressourcerne til at holde dig opdateret på den nyeste viden og opgaverne til at give din hverdag spænding.

Et godt råd, før du søger

Du skal søge stillingen, hvis du vil udvikle dig. Jeg startede selv som ledende tekniker tilbage i 2012. Så var jeg projektleder i et par år, og i dag er jeg serviceleder for VVS. Det er lige præcis den slags udvikling, du også kan få.” – SEAN

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Morten Smollerup på +45 25287282. Vi inviterer løbende til samtale, så søg jobbet allerede i dag eller hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist senest 30. november 2021.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Morten Smollerup Afdelingschef tlf. 3810 2020 mobil tlf. 2528 7282