Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Serviceleder Kemp & Lauritzen Maskinelektro

image

Serviceleder Maskinelektro Albertslund

Vil du være en del af et unikt og stærkt fagligt miljø i en af Danmarks førende teknikvirksomheder, hvor du vil arbejde med nogle af de mest spændende og varierede opgaver på det elektromekaniske område?

Så har du nu chancen for at blive en del af Kemp & Lauritzens elektromekaniske værksteder, der baserer sig på over 50 års erfaring, og har nogle af landets mest moderne faciliteter og udstyr. Vi beskæftiger os med salg, service og reparation af elmotorer, gear, pumper og kraner samt fejlfinding på automatiske anlæg.

Vi søger lige nu en ny serviceleder i forbindelse med et generationsskifte, der kan være med til at sikre høj kvalitet for vores kunder og samtidig være med til at udbygge og vækste vores forretning på Sjælland.

I denne rolle vil du få ansvar for dine egne projekter, og arbejde medet team af dedikerede og dygtige teknikere. Vi skaber tryghed, begrænser skader og sikrer et minimalt driftstab for vores kunder. Vi gør os umage og tager kvalitet personligt

SVESKEN PÅ DISKEN – 3 HURTIGE GRUNDE TIL, AT DU SKAL SØGE HOS OS

  • Du bliver dine kunders betroede rådgiver – og deres sparringspartner.
  • Du får masser af udvikling – fx vores unikke projekt- og servicelederuddannelse.
  • Du bliver en del af et helt særligt fællesskab, hvor vi gør læring og udvikling sjovt.

Jobbeskrivelse og kandidatkrav
Dit hovedfokus vil være at sikre den daglige drift, høj arbejdsglæde blandt dit team, skabe og videreudvikle stærke kunderelationer og samtidig drive salg og service. Herudover vil dine ansvarsområder inkludere:

  • Daglig ledelse og udvikling af montører og teknikere
  • Koordinering af arbejdsopgaver
  • Bidrage til at skabe engagement og motivation i teamet
  • Projektering, kalkulation og udførelse af egne opgaver
  • Sikre økonomisk styring af dine projekter
  • Sikre høj service og stærke kunderelationer

Vi forestiller os, at du har en relevant elektroteknisk- eller automationsteknisk baggrund, fx som maskinmester, hvor du har kendskab til og erfaring med pumper, gear, motorer, generatorer og kraner. Du har formentlig erfaring med selvstændig projektledelse og styring af projekter indenfor branchen, ligesom du føler dig lige meget hjemme i vores værksted som på besøg hos vores kunder. Du evner at lede et team af medarbejdere og at skabe stærke resultater.

Du brænder for den gode kundeoplevelse, og trives generelt godt ved en varieret dagligdag i højt tempo.

Du arbejder struktureret og forstår at prioritere opgaverne, når det går stærkt, ligesom du forstår vigtigheden af at få færdiggjort opgaver og lave en god overlevering til kunder.

Du trives med at arbejde med fagligt kompetente teknikere, der er vant til at arbejde selvstændigt, og er derfor samarbejdsorienteret. Du er en stærk kommunikator og har gennemslagskraft.

Som serviceleder i Kemp & Lauritzen kommer du ind i en af Danmarks førende teknikvirksomheder. Vi laver service og entrepriser for kunder i alle størrelser landet rundt. Og du bliver en del af en moderne arbejdsplads, som hylder godt gammeldags håndværk.

Sean står for drift og service, hvor han med sit team af 8 teknikere og 2 lærlinge udfører diverse mindre vedligeholdelsesprojekter og ad hoc-opgaver. Han vægter det gode håndværk højt, og mener at et godt arbejdsmiljø og sammenhold er lige så vigtigt som fagligheden, for at levere gode resultater.

Jeg elsker samarbejdet med teknikerne. Det er enormt tilfredsstillende at komme frem til en løsning i fællesskab, udføre arbejdet og bagefter se kunden stolt i øjnene,” - Sean Bøgh, serviceleder

Projekt- og servicelederuddannelsen

Som noget helt nyt udbyder Kemp & Lauritzen en projekt- og servicelederuddannelse i samarbejde med Aarhus Universitet. Når du gennemfører uddannelsen, giver det 20 ECTS-point. Den består af et grundforløb, hvor du lærer godt lederskab, og en viderebygning, der specialiserer dig indenfor projekt- eller serviceledelse.

Jeg kan godt lide at være en del af Kemp & Lauritzen fordi jeg føler at jeg er en del af et fællesskab, hvor vi vægter fagligheden, men også arbejdsmiljøet højt.” - Sean

Jeg har både teknikere og lærlinge i mit team, som alle kommer ind over både større projekter og ad hoc-opgaver. Nogle gange er jeg med ude og besigtige og planlægge, men mine teknikere er meget selvkørende – de tager ofte ud alene og møder kunden.” - Sean

Bliv en af ’Kemperne’

Du bliver en del af det lokale hold med jeres unikke kampråb og insiderjokes. Samtidig er du også en del af et større, landsdækkende fællesskab. Du er en af ’Kemperne’.

Bliv en af branchens bedste

Hos os står din faglighed aldrig stille. Vi har ressourcerne til at holde dig opdateret på den nyeste viden og opgaverne til at give din hverdag spænding.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Bo Rocatis Larsen på +45 6026 6870. Vi inviterer løbende til samtale, så søg jobbet allerede i dag eller hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist senest 10. december 2021.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Bo Rocatis Larsen Afdelingschef mobil tlf. +4560266870