Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Storkøkkenteknikker – Østjylland

Vil du være den hammerdygtige tekniker, som altid er opdateret på den nyeste viden? Og vil du kunne prale til vennerne om dit arbejde og have stor frihed til at træffe beslutningerne i hverdagen?

3 HURTIGE GRUNDE TIL, AT DU SKAL SØGE STILLINGEN:

  • Du bliver dine kunders betroede tekniker – og deres rådgiver.
  • Du kan vælge den faglige retning, du altid har drømt om – fx som specialist eller leder.
  • Du bliver en del af et helt særligt fællesskab, hvor vi gør læring og udvikling sjovt.

Som tekniker i Kemp & Lauritzen kommer du ind i en af Danmarks førende teknikvirksomheder. Vi laver service og entrepriser for kunder i alle størrelser landet rundt. Og du bliver en del af en moderne arbejdsplads, som hylder godt gammeldags håndværk.

Dine kvalifikationer

Din primære opgave bliver at løse service- og reparationsopgaver på diverse udstyr i restaurations- og institutionskøkkener. Du bliver en del af et team på 7 storkøkkenteknikkere, som gerne deler ud af deres erfaringer og viden. Afdelingen har base i Skanderborg, hvor vi er ca. 20 medarbejdere i alt.

Det er en fordel at du har en baggrund som faglært elektriker, gerne med erfaring med storkøkkener og eventuelle husholdningsmaskiner. Dog tilbyder vi også oplæring til den rette. Du har interesse i at fejlfinde på elektriske maskiner samt erfaring med serviceopgaver. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med forefaldende opgaver,

Du er i besiddelse af godt humør, og evner at være løsningsorienteret og kan træffe selvstændige beslutninger. Du har en positiv indgangsvinkel til at påtage dig ejerskab og ansvar for nye udfordringer, hvor godt håndværk er en selvfølge. Din tilgang til hverdagens opgaver er selvstændighed, struktur og effektivitet.

Arbejd for de største kunder – og med de bedste kolleger

Vi er med til at bygge supersygehuse, sætte coronatelte op i hele landet, sikre bæredygtige bygninger og hjælpe Danmarks største virksomheder med at køre. Vi laver anlæg, de andre ikke kan. Vil du være med?

Bliv en af ’Kemperne’

Du bliver en del af det lokale hold med jeres unikke kampråb og insiderjokes. Samtidig er du også en del af et større, landsdækkende fællesskab. Du er en af ’Kemperne’.

Specialist- eller ledervejen – valget er dit

Har du en leder gemt i maven? Eller drømmer du om at blive knaldhamrende dygtig til dit håndværk? Vi kan tilbyde dig begge retninger.

Et godt råd, før du søger

Prøv det af. Du skal ikke kunne det hele fra dag 1, så længe du har gåpåmod og et åbent sind.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Morten Brøgger på 20 88 17 68 eller mob@kemp-lauritzen.dk.

Vi inviterer løbende til samtale, så søg stillingen allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist senest 17. december 2021.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt: