Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Kunde hos os

Uanset samarbejdets størrelse og omfang er det vores ambition at gøre det nemt for dig som kunde. Derfor tilbyder vi forskellige former for samarbejde.

Vi skaber værdi

Som kunde hos Kemp & Lauritzen får du adgang til mere end 2.000 engagerede medarbejdere med høj faglighed. De har et fælles mål: at levere løsninger, der skaber værdi.

 

Med 26 kontorer over hele landet kender vi dit marked, og du kan altid finde et kontor i nærheden af dig.

Vi tænker i helheder

Vi er organiseret i regionale teknikhuse, der sikrer samarbejde på tværs af faggrænser og unik udvikling inden for vores fag. Det sikrer dig helhedsorienterede og fremtidssikrede løsninger.

Læs mere om teknikhusene

Forskellige entrepriser

Organisatorisk udfører vi tekniske entrepriser som storentreprise, totalentreprise og partnering. Det er med andre ord dine ønsker, planer og projekter, der sætter farten. Uanset størrelse og kompleksitet varetager vi opgaven fra første idé og projektering til service og vedligehold.

Se vores tekniske entrepriser
 

 

 

Vi tilbyder hele pakken

Vi tilbyder alle former for løsninger fra rådgivning til design, implementering og efterfølgende service, og vi tager udgangspunkt i netop dit behov.

 

Det gælder også, når vi taler om samarbejdsformer, hvor vi tilbyder en lang række samarbejdsformer som partnering, parallelprojektering, OPP og ESCO.

En god oplevelse

Samarbejde er et nøgleord i Kemp & Lauritzen. Vores dagligdag er præget af tværfaglige projekter, og vi dyrker en kultur, hvor respekt, engagement og fleksibilitet er bærende værdier. Evnen til at samarbejde, lytte til dig som kunde og se dine behov er forudsætningen for at skabe gode resultater.

En stor del af vores projekter finder sted på andre virksomheders arbejdspladser, hvor vi er til stede på en respektfuld måde, så alle får en god oplevelse i forbindelse med projektet.