Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Det sikre valg

Vi tilbyder Danmarks bedste lærlingeuddannelse. Hos os er du sikret en uddannelse med fokus på høj faglighed i en virksomhed, der arbejder med nogle af de mest spændende projekter  i byggebranchen.

I lære hos os

Hos Kemp & Lauritzen vil vi gerne have Danmarks bedste lærlingeuddannelse. Det er store ord og det stiller store krav til os som virksomhed. Men det er et ansvar, vi gerne tager på os.

 

Samlet set har vi mere end 150 lærlinge ansat over hele landet. Og hver fjerde af vores lærlinge er i voksenlære.

Det sikre valg

Udover trygge og sikre rammer er en lærlingeuddannelse hos Kemp & Lauritzen også et sikkert valg i forhold til jobsikkerhed.

 

Tager du en lærlingeuddannelse hos os, er du så godt som sikret et job hos os. Det betyder, at hvis vores samarbejde fungerer godt og du stortrives, kan vi garantere dig, at dit lærlingeforløb munder ud i en ansættelse hos os.

Fællesskab

Hvert år samler vi alle vores lærlinge til arrangementer både på landsplan og regionalt, hvor vi har forskellige faglige indlæg. Her har du  mulighed for at møde andre lærlinge fra dit eget fag og fra vores øvrige lærlingeuddannelser. 

 

Vi har desuden vores egen app, hvor det er muligt at følge med i hinandens hverdag og dele oplevelser og historier.

Tæt samarbejde med skoler

Vi tror på, at vi skaber den allerbedste lærlingeuddannelse ved at arbejde tæt sammen med de skoler, som vores lærlinge går på.

 

Af den grund har vi etableret særlige samarbejder med eksempelvis Technical Education Copenhagen (TEC) og Center for Erhvervsrettede Uddannelser Lolland Falster (CELF). Samarbejdet er bl.a. med til at sikre, at der er en tættere forbindelse mellem vores lærlinges skoleophold og deres praktikperioder. 

 

Derudover har vi samarbejde med Aarhus TECH, Aalborg Tech College, SDE, Den Jydske Haandværkerskole i Hadsten og Roskilde Tekniske Skole (RTS).

Høj faglighed

Som stor virksomhed med ca. 2.000 medarbejdere og en bred faglighed kan vi tilbyde, at du kan tage hele din erhvervsuddannelse hos os, ligesom vi også har mulighed for, at du kan komme rundt i flere dele af vores forretning.

 

Faktisk vil vi rigtig gerne have, at vores lærlinge kommer rundt i flere af vores afdelinger, da vi tror på, at det giver en bedre, bredere og højere faglighed hos vores lærlinge.

 

Det betyder også, at hvis du undervejs bliver interesseret i et specielt område, så kan vi højst sandsynlig imødekomme et ønske om at komme til det område i en periode. Det gælder eksempelvis, hvis du bliver helt opslugt af sikringsområdet som elektriker eller får interesse for at arbejde med pharmakunder.

Din trivsel er vigtig

Du bliver tilknyttet en lærlingeansvarlig, der følger dig fra første dag - til svendebrevet overrækkes. På den måde sikrer vi din trivsel både fagligt og personligt – fra løbende opfølgning på den faglige udvikling, til besøg under skoleophold og på byggepladserne. Den lærlingeansvarlige kommer til at fungere som sparringspartner, fast kontaktperson og vejleder undervejs i din uddannelse.

Send os din ansøgning

Vi tager løbende nye lærlinge ind – også dig, der er startet på en erhvervsuddannelse, men mangler at færdiggøre resten af din uddannelse.

 

Det er en forudsætning, at du har bestået Grundforløb 2.

Send ansøgning

 

 

Kom i praktik

Er du i tvivl om en erhvervsuddannelse er noget for dig, har du mulighed for at komme i praktik hos os.

 

Ring til vores lærlingekoordinator på telefon 2228 1112 eller send en mail, hvis praktik hos os kunne være interesseret for dig.

Kontakt os

 

 

Spørgsmål

Har du spørgsmål til vores lærlingeforløb, eller til de muligheder vi kan tilbyde, så er du velkommen til at kontakte os.

 

Ring til  vores lærlingekoordinator på telefon 2228 1112 eller send en mail.

Skriv dit spørgsmål her

<br>

Elektrikerlærling

Bliv elektrikerlærling

Elektrikerlærlinge er den største lærlingegruppe hos Kemp & Lauritzen. Mere end 90 af vores lærlinge er elektrikerlærlinge.

 

Hos os kan du tage både Elektriker 1 og Elektriker 2 uddannelsen. Ønsker du at kombinere din elektrikeruddannelse med gymnasiale fag, kan du tage din elektriker uddannelse som EUX. 

Uddannelsen

Som elektriker arbejder du med strøm, hvilket kan være farligt, og det kræver både stor viden, overblik og god fysik at være elektriker. Derfor lærer du en del om regler for området og om arbejdsmiljø.

 

LÆS MERE OM UDDANNELSEN

CASE: Rigshospitalet

Arbejdet med at opføre den nye Nordfløj indebærer, at vores lærlinge får mulighed for at prøve stort set alle el-fagets opgaver af, og flere af vores lærlinge går der fast. 

 

De monterer stikkontakter og armaturer på de mange nye operationsstuer og sengeafsnit. De får også mulighed for at prøve kræfter med intelligente bygningsinstallationer (IBI), der anvendes til at styre bygningens elinstallationer, dvs. alt fra lys og ventilation til alarmer.

Skoleophold

På både vores elektriker- og VVS-uddannelser samarbejder vi med Center for Erhvervsrettede Uddannelser Lolland Falster CELF. Det betyder, at vi gerne ser, at vores lærlinge gennemfører deres skoleperioder som skoleophold hos CELF. Underviserne og faciliteterne på CELF har et højt niveau og det kommer vores lærlinge til gode. 

Send os din ansøgning

Vi tager løbende nye lærlinge ind – også dig, der er startet på en erhvervsuddannelse, men mangler at færdiggøre resten af din uddannelse.

 

Det er en forudsætning, at du har bestået Grundforløb 2.

SEND ANSØGNING

Installatørpraktik

Er du allerede uddannet elektriker og overvejer at læse videre til installatør, så har du mulighed for at komme i praktik hos os under din uddannelse.

 

Ring til vores lærlinge- og praktikkoordinator på telefon 2228 1112 eller send en mail.

Kontakt os

 

Boost Camp

Hvert år afholdes der Boost Camp for elektrikerlærlinge, hvor lærlinge kan 'booste' deres viden om f.eks. robotteknik, IHC, KNX, industriautomatik og fibernet. Arrangement afholdes af Dansk El-forbund i samarbejde med Den Jydske Haandværker Skole i Hadsted. Læring er vigtig for os, så vi giver naturligvis vores elektrikerlærlinge fri med løn, så de kan deltage.

<br>

VVS-lærling

Bliv VVS-lærling

VVS-lærlinge udgør ca. 30 % af vores lærlinge. Vi tilbyder alle 4 grene af uddannelsen:

 

  • VVS og installationstekniker
  • VVS og energispecialist
  • VVS og blikkenslager
  • Ventilationstekniker 

Læs mere om uddannelsen

CASE: Rigshospitalet

Som VVS-lærling på rigshospitalet kan du komme til at udføre en bred pallette af varierende opgaver inden for vvs-faget. Det kan blandt andet være:

 

  • montering af håndvaske og toiletter
  • installation af sprinklersystemer
  • rørlægge varmerør, kølerør, vandrør, sprinklerrør etc.

 

På rigshospitalet vil vores lærlinge cirkulere rundt i sjakket i en ca. 14. dages cyklus, hvor de vil blive tilknyttet en ny svend, der udfører forskellige opgaver. Det giver et stort kendskab til fagets mange spændende opgaver, og mulighed for at finde lige præcis det du brænder for.

Skoleophold

På både vores elektriker- og VVS-uddannelser samarbejder vi med Center for Erhvervsrettede Uddannelser Lolland Falster CELF. Det betyder, at vi gerne ser, at vores lærlinge gennemfører deres skoleperioder som skoleophold hos CELF. Underviserne og faciliteterne på CELF har et højt niveau og det kommer vores lærlinge til gode.

Bootcamp

Hvert år afholdes der Bootcamp for medlemmer af Blik og Rørungdom, hvor lærlinge kan booste deres viden om f.eks. blikarbejde, specialfalse og bånddækning, pumper, varmeveksler, gulvvarmeteknik m.m.

 

Arrangement afholdes af Blik og Rør Fagforbund.  Læring er vigtig for os, så vi giver naturligvis vores lærlinge fri med løn, så de kan deltage.

billede

Installatørpraktik

Er du allerede uddannet VVS’er og overvejer at læse videre til installatør, har du mulighed for at komme i praktik hos os under din uddannelse. 

 

Ring til vores lærlingekoordinator på telefon 2228 1112 eller send en mail, hvis du er interesseret i en praktikplads.

 

Kontakt os

Send os din ansøgning

Vi tager løbende nye lærlinge ind – også dig, der er startet på en erhvervsuddannelse, men mangler at færdiggøre resten af din uddannelse.

 

Det er en forudsætning, at du har bestået Grundforløb 2.

 

Send ansøgning

<br>

Ventilationslærling

Bliv ventilationslærling

Kemp & Lauritzen har ventilationslærlinge både på Sjælland, Fyn og i Jylland.

 

Med speciale i ventilationsteknik ved du, hvordan du skaber et godt indeklima. Du har styr på ventilations- og klimaanlæg i både stor og lille skala. Du arbejder både i industrien hos helt store virksomheder og i de små værksteder.

 

Læs mere om uddannelsen

Installatørpraktik

Er du allerede uddannet ventilationstekniker og overvejer at læse videre til installatør, så har du mulighed for at komme i praktik hos os under din uddannelse.

 

Ring til vores lærlinge- og praktikkoordinator på telefon 2228 1112 eller send en mail.

Kontakt os

Send os din ansøgning

Vi tager løbende nye lærlinge ind – også dig, der er startet på en erhvervsuddannelse, men mangler at færdiggøre resten af din uddannelse.

 

Det er en forudsætning, at du har bestået Grundforløb 2.

 

SEND ANSØGNING

<br>

Køletekniker-lærling

CASE: Bestseller

På Bestsellers hovedkontor i Brande, er det Kemp & Lauritzen der står for servicering, montering og reparation af alt køl, så de mere end 1400 medarbejdere der har deres daglige gang der, har et komfortabelt indeklima hele året rundt.

 

Her vil vores lærlinge blive fagligt udfordret med opgaver indenfor fejlsøgning, komfortklima, lovpligtig service og reparationer af blandt andet de mange fancoils der er placeret rundt i de mange bygninger, som udgør Bestsellers hovedkontor.

Bliv Køletekniker-lærling

Køl er et af de hovedområder, vi har i Kemp & Lauritzen. Som køletekniker-lærling hos Kemp & Lauritzen får du en grundlæggende viden om køleanlæg, klimaanlæg og varmepumper.

 

Du arbejder med anlæg i alle størrelser fra små køleskabe til store industrianlæg.

 

Læs mere om uddannelsen

Spørgsmål

Har du spørgsmål til vores lærlingeforløb, eller til de muligheder vi kan tilbyde, så er du velkommen til at kontakte os.

 

Ring til  vores lærlingekoordinator på telefon 2228 1112 eller send en mail.

 

SKRIV DIT SPØRGSMÅL HER

Send os din ansøgning

Vi tager løbende nye lærlinge ind – også dig, der er startet på en erhvervsuddannelse, men mangler at færdiggøre resten af din uddannelse.

 

Det er en forudsætning, at du har bestået Grundforløb 2.

 

Send ansøgning

CASE: Q8

På alle Q8 tankstationer i Danmark står Kemp & Lauritzen for serviceringen af alt indenfor fagene køl og ventilation. Som kølelærling vil du derfor prøve kræfter med en lang række opgaver forbundet med den daglige drift af tankstationer, og du vil blandt andet være med til at sørge for, at der altid er kolde colaer i tankstationens køleskabe.

 

Derudover kan nogle af de opgaver, som møder vores teknikere og lærlinge være fejlsøgning, justering, reparation eller montering af nye frostrum, kølerum etc. der er placeret i tankens baglokale. Er frostrummet mere end 10 kubikmeter, skal en alarm også tilsluttes i tilfælde af, at døren går i baglås.

<br>

EUX-lærling

Bliv EUX-lærling

Er du ambitiøs og karriereorienteret – dygtig både med hoved og hænder, så er en EUX-uddannelse måske lige noget for dig. Med en EUX-uddannelse behøver du ikke at vælge mellem studenterhuen og svendebrevet. Med en EUX-uddannelse får du begge dele. Når du er udlært, kan du få et job inden for dit fag eller du kan fortsætte med at uddanne dig og tage en videregående uddannelse.

 

I Kemp & Lauritzen har vi allerede EUX-lærlinge, men vi vil gerne have flere. Om du så vil være EUX-elektriker eller EUX-VVS’er eller noget helt tredje, kan du søge hos os.

 

Læs mere om uddannelsen

 

EUX-elektriker

Som elektriker arbejder du med elektriske installationer. Du laver strøm til lys i nye bygninger eller reparerer og skifter ledninger til kontakter til strøm i ældre bygninger.

 

Du lærer også at installere og vedligeholde computerstyrede elsystemer som fx computernetværk,  eller telefon- og alarmanlæg.

 

Hos os tilbyder vi en lang række forskellige arbejdsopgaver, så du har rig mulighed for, at finde det karrierespor, der passer bedst til dig.

 

LÆS MERE OM UDDANNELSEN

EUX-VVS

Som EUX-VVS’er arbejder du med installation af vand og varmeanlæg, rørføring og tilslutning af armaturer, altså en lang række af forskellig artede opgaver indenfor vvs.

 

Uddannelsen giver dig en grundlæggende viden om de tekniske installationer i beboelser og industri, som forsyner os med energi. Du lærer at udnytte energien optimalt og gøre vores bygninger og installationer moderne og intelligente.

 

Vi tager det seriøst at skabe det bedste og mest lærerige forløb for dig i den tid, du er lærling hos os.

 

Læs mere om uddannelsen

Send os din ansøgning

Vi tager løbende nye lærlinge ind – også dig, der er startet på en erhvervsuddannelse, men mangler at færdiggøre resten af din uddannelse.

 

Det er en forudsætning, at du har bestået Grundforløb 2.

 

SEND ANSØGNING