Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Kvalitet

Kvalitet er mere end en selvfølge

Hos Kemp & Lauritzen er kvalitet mere end en selvfølge. Gennem målrettet kvalitetsstyring sikrer vi, at vores produkter og ydelser opfylder vores kunders og samarbejdsparters forventninger og krav fra forespørgsel til aflevering.

El-autorisation

Kemp & Lauritzen er autoriseret el-installatør med virksomhedsautorisation og fagligt ansvarlige i Sikkerhedsstyrelsens regi.

VVS og gas-autorisation

Kemp & Lauritzen er autoriseret VVS- og gasinstallatør med virksomhedsautorisation og fagligt ansvarlige i Sikkerhedsstyrelsens regi.

Ventilation/køl - kontrolordning

Kemp & Lauritzen er underlagt en kontrolordning for ventilationsanlæg (VENT-ordningen), hvor særlige kvalitetskrav skal opfyldes, og det kontrolleres, at der leveres en ensartet og høj faglig standard. Kemp & Lauritzen har certificerede medarbejdere til udførelse af arbejde på køle- og klimaanlæg.

 

Kemp & Lauritzen oppebærer de nødvendige autorisationer, certificeringer og godkendelser til at udføre både el, brand- og sikringstekniske installationer, ventilation, køl, vvs, sprinkler og trykbærende rørsystemer, samt udførelse af stålarbejder og tankrenoveringer. Virksomhedens Kvalitetsledelsessystem er baseret på ISO 9001 standarderne og certificeret på væsentligste fagområder.

 

Virksomheden er ligeledes registreret i blandt andet Sellihca og Achilles til arbejde inden for kraftværkssektoren samt olie/gas-sektoren.

Læs mere: Kemp & Lauritzens kvalitetspolitik

Arbejdsmiljøpolitik

  • Læs mere her.

 

Code of Conduct

  • Læs mere her
     

CSR

  • Læs mere her.