Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

VVS

Vi er en af landets førende specialister inden for komplekse rørinstallationer, VVS- og sprinklerentrepriser samt service og vedligehold.

<br>

<br>

Vi kan vores kram

Vi er en af landets førende specialister inden for komplekse rørinstallationer, VVS- og sprinklerentrepriser samt service og vedligehold.

 

Kunderne tæller et bredt udsnit af dansk erhvervsliv, offentlige kunder samt boligselskaber. Vi sikrer ensartet kvalitet og tryghed for alle parter i processen.

VVS-løsninger

Vi tilbyder faste servicekontrakter efter vedligeholdelsesplaner samt traditionelle servicearbejder.

Vi servicerer kommuner, regioner, hospitaler, erhvervskunder, industrivirksomheder, boligselskaber, kraftværker og butikscentre. Vi sørger for at alle anlæg fungerer optimalt med mindst mulige gener for dig, dine brugere eller beboere.

Din sikkerhed

Vi er din sikkerhed for veludført arbejde. Sikkerhed for gennemtestede anlæg og systemer. Sikkerhed for VVS-, fjernvarme- og rørentrepriser af højeste kvalitet. Vi stiller med en stor stab af ingeniører, teknikere, entrepriseledere og montører, når opgaverne skal løses. Vi løser røropgaver af enhver art overalt i landet, og med afdelinger i hele Danmark er vi tæt på vores kunder og i kontakt med det lokale marked.

Fra idé til installation

Vi leverer dagligt renoveringer, moderniseringer, nybyggeri og serviceopgaver inden for VVS-anlæg, der lever op til tidens krav om kvalitet, energiforbrug og miljø.

 

Vi leverer løsninger til brugsvand, afløb, tagafvanding, sanitet, varme samt køling. Og har kompetencen og kapaciteten til opgaver, der kræver ekstraordinær indsats og stor bemanding.

Nyeste viden

Vores medarbejdere uddannes løbende i nyeste teknologi og materialevalg for at kunne tilgodese vores kunders ønsker og behov.

 

På den måde er du sikret medarbejdere, der ved, hvad de taler om, og som er up-to-date med den allernyeste udvikling. 

Sikker koordinering

Med en skarp koordination undgår vi forstyrrelser af enhver tænkelig art.

 

Vi arbejder inden for mange områder - fx medicinske gasinstallationer - hvor det er af yderste vigtighed, at driften ikke forstyrres. Det siger alt om, hvor sikre vi er på hånden, når det gælder projektledelse og koordinering.

<br>