Hos os får du alle tekniske løsninger

En lettere hverdag og en lysere fremtid

Vi sørger for, at lyset tænder, at produktionen kører, at kontoret har en god temperatur og meget mere, og vi gør det altid så energieffektivt som muligt, informeret af data og digitale værktøjer.

Vi er ikke bare en leverandør, vi er din partner fra a til å

Vi har arbejdet med tekniske løsninger i mere end 140 år og har vokset os store undervejs. Vi er gode til det, vi laver, fordi vi gør os umage og tager kvalitet personligt. Vi kender teknikken i vores kunders forretning indefra og ud, helt bogstaveligt talt. Derfor kan vi forudse hændelser og reagere, før et behov opstår. Sådan er vi blevet den foretrukne teknikpartner for mange.

 • Vi laver alt inden for teknik

  Vi installerer, optimerer, vedligeholder og rådgiver. For os er det faglig fornuft, fordi det skaber bedre og mere bæredygtige løsninger at komme hele vejen rundt om bygningens livscyklus.

 • Vores løsninger er drevet af data og digitale værktøjer

  Vi forudser hændelser, så vi kan reagere på dit behov, før det opstår.

 • Du får én kontakt

  Hos os får du én kontaktperson, der styrer projektet fra start til slut og inddrager alle de relevante kompetencer.

 • Vi er lokale

  Vi har teknikhuse fordelt i hele landet, så vi altid er i nærheden af dig og dine behov.

Specifikke løsninger

Har du brug for noget bestemt? Her er nogle af de løsninger, vi tilbyder.

 • Ladestandere

  Når vi vælger de helt rette kabler, sørger vi for at ladestanderen er sikker og hurtig at bruge og så har vi konstant overvågning og døgnvagt, så oppetiden og brugernes oplevelse er så god som muligt.

 • Solceller

  Strøm fra solceller kan sænke din elregning og så er det godt for miljøet. Det ved vi af erfaring fra vores arbejde med både regioner, kommuner og virksomheder.

 • Energioptimering

  Vi tager et godt og grundigt kig på jeres bygninger og ud fra det kommer vi med en anbefaling, derefter implementerer vi det hele og sikrer at det kører, som det skal.

 • Varmepumper

  Det kan være en god del af at omlægge til mere grøn energi. Og til at spare penge. Om det er til dit sommerhus eller til en stor industrihal, så kan vi hjælpe. Med det hele. Tilslutning, vedligehold, løbende rådgivning.

 • Præfabrikation

  Vi udvikler delene til jeres installation hjemmefra, så det ankommer som et stort samlesæt. Så undgår vi spild af materialer og mindsker transporten frem og tilbage. Det er både godt for økonomien og for klimaet.

 • Anlægsregistrering

  Når du ved, hvad du har, kan du bedre planlægge og optimere. Vi laver overblikket for dig, og rådgiver dig om, hvordan du kan gøre det endnu bedre.

Vores kundeløfter

Vi er altid et skridt foran vores kunder, og implementerer løbende nye løsninger, der gør det simpelt at være kunde hos os.

 • Vi sætter samarbejdet først

  Vi ved, at tillid tager lang tid at opbygge og blot et splitsekund at miste. Det er derfor vi gør os umage. Og det er derfor, vi er den foretrukne partner for mange.

 • Vi gør det enkelt for jer

  Selv når opgaven er kompleks. Vi sørger for den rigtige proces hver gang. Og vi går ikke fra en opgave, før den er løst ordentligt.

 • Vi er ét skridt foran

  Vi bruger hele tiden hinanden til at forbedre vores arbejde. Og til at lave nyskabende digitale løsninger inden for grøn omstilling.