Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Brandsikring

Med totalløsninger inden for brandsikring redder vi menneskeliv og værdier

For Kemp & Lauritzen handler brandsikring først og fremmest om at passe på mennesker og værdier for vores kunder. I vores arbejde med brandtekniske løsninger, holder vi fokus på kundernes behov, og vi påtager os ansvaret for hele værdikæden frem til den endelige levering.

Det betyder, at vi naturligt forestår alt lige fra rådgivning og design for projektering og etablering til idriftsættelse, samt drift og vedligeholdelse og løbende optimering af den rette løsning for brandsikring. Kort sagt er vi landsdækkende leverandør af totalløsninger inden for brandsikring.

Vi tilbyder optimale løsninger ud fra enhver given brandstrategi, med elementer som automatiske brandalarmeringsanlæg (ABA), automatiske varslingsanlæg (AVA), automatisk brandventilation (ABV), automatiske gasalarmeringsanlæg (AGA), automatisk vandsprinkler (AVS, automatisk branddørlukning (ABDL) og flugtvejsbelysning. I er derfor i trygge hænder hos Kemp & Lauritzen, nå det kommer til brandsikring.

Bygningsreglementet stiller krav til brandsikring – Kemp & Lauritzen leverer de rigtige løsninger

For mange bygningers vedkommende, stiller bygningsreglementet helt specifikke krav til brandsikring - alternativt kan det være forsikringsselskabet ønske. Når disse krav er blevet konkretiserede af byggerådgivere/brandrådgivere i form af en brandstrategi, sikrer vi levering, installation og idriftsættelse af en løsning, der både lever op til kravene, men også er fremtidssikret og nem at anvende i det daglige. Efter ibrugtagningen sikrer vi den løbende vedligeholdelse således, at niveauet for brandsikring til stadighed fastholdes, optimeres og efterlever kravene.

Vi udarbejder også løsninger til individuel brandsikring, dvs. i situationer hvor der ikke er krav fra Bygningsreglementet. Dette er typisk et supplement til en sikker og kontinuerlig drift eller ved forsikringsmæssige krav, og her kan Kemp & Lauritzen, gennem dialog med kunden, rådgive om og levere en effektiv løsning. Kunderne kan her som oftest opnås besparelser på forsikringspræmien.

Branchens stærkeste palet af kompetencer inden for brandsikring

Kemp & Lauritzen er DBI-godkendt til at levere og servicere de fleste brandtekniske løsninger. Med vores mere end 30 års samlede viden og erfaring, leverer vores certificerede og specialiserede medarbejdere fremtidssikrede løsninger inden for brandsikring på det højeste kvalitetsniveau.

  • ABA – automatisk brandalarmeringsanlæg
  • AVA – automatisk varslingsanlæg
  • ABV – automatisk brandventilation (mekanisk/termisk)
  • AVS – automatisk vandsprinkler
  • ABDL – automatisk branddørlukning
  • Flugtvejsbelysning

Vores kompetencer og erfaring med brandsikring kommer dig til gode

Vores kompetencerådgivere går i tæt dialog med jeres driftsansvarlige for at finde frem til den bedste individuelle løsning til jeres brandsikring. Vi fokuserer altid på at finde det bedste kompromis mellem sikkerhed, budgetrammer, drift og optimal integration.

Vil du vide mere om, hvordan Kemp & Lauritzen kan imødekomme jeres behov og udfordringer med løsninger til brandsikring, skal du endelig kontakte os på telefon 4366 8888 eller via kontaktformularen herunder. Vores erfarne fagfolk står klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dit behov.

 

Kontakt os

Vil du vide mere om, hvordan Kemp & Lauritzen kan imødekomme jeres behov og udfordringer med løsninger til brandsikring, skal du endelig kontakte os på telefon 4366 8888.

Vores medarbejdere står klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dit behov.

FIND KONTAKTPERSON

 

Brochurer:

KL Live - brandtekniske anlæg
Brandsikring