Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Kemp & Lauritzen er vinder af Danish Diversity Awards

Hos teknikvirksomheden Kemp & Lauritzen har de sat sig en ambition om at være en af Danmarks bedste arbejdspladser. Derfor er det en stor glæde og ære for virksomheden at være vinder af Danish Diversity Awards 2023 i kategorien " Årets virksomhed med flere end 500 medarbejdere". Kemp & Lauritzen vinder prisen for deres vedvarende indsats og mange initiativer, der skal flytte virksomheden, og hele byggebranchen, hen imod en endnu mere bæredygtig fremtid.

Kemp & Lauritzen arbejder med diversitetsråd, arbejdsglæde og inkluderende og anerkendende ledelse. Senest har virksomheden lanceret et forskningsprojekt i samarbejde med CBS, der skal afdække diversitet og inklusion i byggebranchen. Thomas Thorsøe, HR-direktør i Kemp & Lauritzen, glæder sig over, at deres indsats bliver anerkendt blandt de største spillere i dansk erhvervsliv.

- Vi er rigtig glade og stolte over at vinde den her pris. Hos Kemp & Lauritzen har vi et mål om at være en af landets bedste arbejdspladser, og her spiller vores arbejde med diversitet og inklusion en nøglerolle. Vi ved, at jo mere diversitet der er på en arbejdsplads, jo bedre resultater og jo højere arbejdsglæde blandt medarbejderne, siger Thomas Thorsøe og fortsætter:

- Når vi vinder prisen her, siger det noget om, at vi er på rette vej i vores arbejde med at gøre plads til forskellighed i Kemp & Lauritzen, i byggebranchen og i samfundet generelt. Samtidig giver det os også lyst til at arbejde endnu mere med de ting, som vi stadigvæk har foran os, i forhold til at skabe en endnu mere bæredygtig fremtid for vores virksomhed og vores medarbejdere, siger Thomas Thorsøe.

Danish Diversity Awards er en årlig prisoverrækkelse hos Dansk Industri, som hædrer danske virksomheder, der går forrest og viser nye veje indenfor diversitet og inklusion.

Kemp & Lauritzen leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. Virksomheden har knap 2.500 medarbejdere landet over, og har udført tekniske totalløsninger til både private erhvervsdrivende og offentlige kunder i mere end 140 år.

 

 

Right content: