Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

El

 

Siden 1882 har el været et af vores centrale forretningsområder, så du finder ikke en samarbejdspartner med større kendskab til området. 

<br>

Omfattende erfaring

Siden 1882 har el været et af vores centrale forretningsområder, så du finder ikke en samarbejdspartner med større kendskab til området. Vi tilbyder en uendelig række af el-løsninger. Fra første idé over installation til service og vedligehold. Fra standardinstallation til højt specialiserede løsninger, hvor kun få kan være med. Spændvidden er mindst lige så markant som vores høje grad af specialisering.

Kvalificeret med- og modspil

Du får kvalificeret med- og modspil på en bred vifte af el-opgaver fra design og projektering til installation og servicering. Vi skaber overblik og giver dig mulighed for at vælge den løsning, der passer til netop dit behov.

 

I hvert eneste projekt har vi fokus på høj kvalitet og på den værdi, vi skaber for vores kunder - og vores kunders kunder. Og vi servicerer gerne med drift og vedligehold, så det høje, effektive kvalitetsniveau i løsningerne bevares.

Vi dækker bredt

Vores kunder er typisk industri, erhverv og offentlige institutioner. Vi har kunder i hele Danmark – lige fra de helt store danske virksomheder til mindre erhvervsdrivende og boligforeninger. Hos os handler el-installationer om opgradering og optimering samt udvikling, sparring og kvalitetssikring.

Markedets stærkeste

Kompetencer kommer ikke af sig selv, men via systematiseret efteruddannelse og videndeling mellem medarbejdere. Vores ambition er at være markedets stærkeste udbyder af el-tekniske løsninger, at være dem, der tilbyder fremtidens muligheder først –  når det gælder både energibesparende miljøvenlige tiltag og økonomisk fordelagtige løsninger inden for anlæg og service.

<br>