Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Energioptimering

Den rigtige løsning til energioptimering af ældre bygninger. Vi har løsninger til alle udfordringer omkring energioptimering, vores specialister går i tæt dialog med hver enkelt driftsansvarlige, serviceleder eller ejendomsfunktionær for at finde frem til den bedste individuelle løsning til energioptimering. Vi fokuserer altid på at finde det bedste kompromis mellem funktionskrav, budgetrammer og integration med andre systemer.

<br>

Typiske udfordringer ved energioptimering

De fleste ældre bygninger har gennem tiden fået lavet tiltag til energioptimering med nye installationer som fx varmeanlæg, elinstallationer og sikkerhedssystemer. Mange har også fået installeret eller opgraderet deres ventilation, så der er en helhedsløsning til HVAC (Heating, Ventilation, Air Conditioning) og nogle er endda moderniseret med vedvarende energikilder i form af fx solceller og varmepumper.

 

Der, hvor mange oplever udfordringer, er, når disse systemer ikke kun skal fungere optimalt hver for sig, men i langt højere grad skal arbejde sammen om energioptimering, indeklimaforbedringer og driftsbesparelser. Med stand alone-systemer er der en helt naturlig grænse for optimering, da det ene system ikke ved, hvad det andet system gør.

Kontakt os

Løsning af udfordringer ved energioptimering

Hos Kemp & Lauritzen er rådgivning et centralt element i energioptimering

Når vi hjælper samarbejdspartnere og kunder med energioptimering af installationer. Vi har kompetencer på alle områder fra lavpraktiske løsninger med opsætning af LED-lyskilder til samlede intelligente BMS-løsninger, der styrer, overvåger og opsamler forbrugsdata fra tekniske installationer og kan integreres med sikkerhedssystemer.

 

Står I over for en energioptimering, så tag kontakt til afdelingen for en præsentation af mulighederne i jeres projekt.

Kontakt os

Gevinster ved energioptimering

Næsten alle typer bygninger kan med fordel få analyseret mulighederne for energioptimering, da det er vores erfaring, at der altid er gevinster at hente. Kemp & Lauritzen rådgiver om og implementerer energioptimering i kontorbygninger, skoler, institutioner, proces- og produktionsanlæg m. fl.

Rådgivning et centralt element i energioptimering

<br>

Vi hjælper til en effektiv proces til energioptimering

Effektiv proces letter projektet

Alle bygninger er forskellige, og dertil gør individuelle brugsmønstre, at vi aldrig tænker standardløsninger.

 

Gennem tiden har vi opbygget en stor erfaring i energioptimering og ved, hvad der virker, så vi nemt kan sammensætte en optimal løsning til jer.

 

For at gøre jeres projekt med energioptimering så nemt og overskueligt som muligt, arbejder vi ud fra en 4-trins proces som beskrevet herunder:

Energi-analyse og vurdering:

Dataindsamling, kortlægning af energiforbrug, sammenligning med benchmark, behovsvurdering, screening af potentiale for besparelse

Kontakt os

Beregninger og løsningsforslag:

Energianalyse og målinger, løsningsmodel for optimal energioptimering med energiberegning, projektering og tilbud, godkendelse i relation til energitilskud

Kontakt os

Implementering og uddannelse:

Udførelse af projekt, energiovervågning opsættes, anlæg sættes i drift, overlevering af dokumentation, instruktion af drift-personale

Kontakt os

Sikring af løbende besparelser:

Serviceaftale, automatisk overvågning af energiforbrug, herunder log/alarmer

Kontakt os

<br>

Smurfit Kappa case energioptimering

Energioptimering til erhverv

En komplet energioptimering til erhverv, fra screening og analyse til implementering og drift, kan spare virksomheden for mange penge. Ved at tage hånd om hele energioptimeringsprocessen sikrer vi et smidigt forløb, der giver størst mulig effekt for dine investeringer.

Hele vejen rundt

Hos Kemp & Lauritzen får du ikke bare en teknisk analyse af dit energiforbrug. Vi fører dig sikkert igennem hele processen fra start til slut - hvad enten det drejer sig om energibesparelser ved nybyggeri eller renovering af erhverv.

 

Vi tilbyder: 

 • screening
 • tilbudsberegning
 • ansøgning om offentligt tilskud
 • implementering
 • eftermålinger

Vi giver dig med andre ord overblik over, hvor du kan spare mest. Vi beregner, hvad det koster at udføre arbejdet. Vi hjælper med at søge offentligt tilskud. Vi implementerer løsningerne. Og vi måler på, hvor stor den reelle besparelse er. Alt sammen med ét firma og én kontaktperson. Det kan ikke være nemmere. 

Hurtigt tjent hjem

Ved at optimere de eksisterende tekniske løsninger kan de fleste virksomheder spare 20-50 % af energiforbruget. Det betyder, at investeringerne vil være genvundet i løbet af få år. Se hvordan andre erhvervsvirksomheder har opnået energibesparelser og og tjent investeringen hjem.

Se vores cases

Energioptimering er vores spidskompetence

Vi finder ud af, hvor du kan spare mest ved at energioptimere

Vores erfarne medarbejdere i energioptimering identificerer dit potentiale for energibesparelser inden for bl.a.:

 • Belysning
 • Ventilation
 • Varme
 • Automatik
 • Produktionsanlæg
 • Driftsoptimering
 • Tomgangsoptimering
 • Solceller
 • Solfanger
 • Varmepumper
 • Køling 
 • Indeklima
 • Trykluftsanlæg

Vi har de spidskompetencer, der skal til for at gennemføre den mest optimale energirenovering, og sikrer dig et smidigt forløb, der giver størst mulig effekt for hver investeret krone.

<br>

Kontakt os

Vil du vide mere om, hvordan Kemp & Lauritzen kan imødekomme jeres behov og udfordringer med løsninger til energioptimering, skal du endelig kontakte os på telefon 43668888.

Vores medarbejdere står klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til jeres behov.

Find kontaktperson

<br>