Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Tekniske entrepriser

Vi leverer samtlige former for tekniske entrepriser som storentreprise, totalentreprise og partnering ved at forene de nødvendige kompetencer i én slagkraftig organisation, skræddersyet til netop dit behov.

 

Fordelene er mange

Du får:

 

 • Én samlet kontrakt med én ansvarlig kontaktperson
   

 • Effektiv og målrettet projektledelse
   

 • Ingen ekstra omkostninger pga. uafklarede grænseflader
   

 • Fælles integreret koordinering af detailprojektering
   

 • Fælles byggepladsledelse, materialeoptimering og afprøvning
   

 • Ensartet kvalitetssystem og dokumentationsniveau
   

 • Bred faglig kompetence til rådighed

Skarp og effektiv

Skarp og effektiv organisering er et nøglebegreb hos Kemp & Lauritzen. Vi målretter vores organisering til dine behov og tilbyder mange forskellige former for tekniske entrepriser.

 

Det sikrer den bedste løsning for dig som kunde.

 

 

Vi håndplukker vores medarbejdere til dig

Vi håndplukker ekspertisen fra vores forskellige afdelinger i en totalløsning og samler ledelsen af teams og projektledere under erfarne projektchefer. På den måde får du en effektiv projektstyring, der giver færre overleveringer, færre misforståelser og færre omkostninger. Det er især afgørende ved store entrepriser, hvor fejl kan få kostbare konsekvenser.

Du bestemmer farten

Det er dine ønsker, planer og projekter, der bestemmer farten. Uanset størrelse og kompleksitet styrer vi opgaven sikkert fra første idé og projektering til service og vedligeholdelsesaftaler.

 

Væk er det traditionelle kunde-leverandør-forhold. Det er erstattet af varige og ligeværdige relationer.

<br>

Vi kan selv

Vi stiller en solid projektorganisation til rådighed for dig, og de relevante specialister bringes i spil på rette tid gennem hele dit projekt.

 

Vores medarbejdere udfører selv langt de fleste opgaver, og kun ved helt specielle forhold inddrager vi samarbejdspartnere og underleverandører.

Vores styrke - din fordel

Vores styrke er vores omfattende organisation, der bygger på solide tekniske kompetencer - baseret på omfattende viden og nyeste teknologi.

 

Vi matcher enhver teknisk opgave og designer, implementerer og servicerer løsninger tilpasset dig som kunde.

<br>

Intet er for stort

Som teknikentreprenør indgår vi i løsning af komplekse byggerier på højt teknisk niveau.

 

Med vores store organisation er vi i stand til at løse selv de største entrepriser.

Referencelisten er lang

Samarbejdet med kunder, rådgivere og entreprenører ligger naturligt for os. Medprojektering, projektgranskning og samtænkning er mere end velkendte processer. Vi løser opgaver inden for alle tekniske discipliner for mange forskellige kunder. Vores referenceliste er lang og byder på nogle af Danmarks største installationsopgaver.

Særligt udvalgte leverandører

Du får økonomisk fordelagtige løsninger af høj kvalitet og stabilitet. Vi samarbejder med førende systemleverandører, der er nøje udvalgt, så vi altid er i stand til at levere de mest moderne og fremtidssikrede løsninger til vores kunder.

<br>

Case: Pakhuset

Effektivt samarbejde på tværs af faggrænser

Etableringen af Pakhuset, som er et fleksibelt kontorhus med mange grønne installationer, er et forbilledligt eksempel på, hvor effektivt vi organiserer arbejdet og udfører det på tværs af faggrænser. Til glæde for dig som kunde.

 

Læs casen her

Case: FN Byen

FN Byen sætter nye grænser for energieffektivitet

FN Byen er et byggeri i særklasse, når det gælder grøn energi og miljørigtige løsninger.

 

FN Byen er blandt de første LEED® certificerede byggerier i Norden og modtog i april 2012 den prestigefulde GreenBuilding Award for sin enestående energieffektivitet.

 

Læs casen her

<br>

Typiske opgaver er

 • Udvidelse og renovering af eksisterende bygninger eller virksomheder
 • Større nybyggeri
 • Erhvervsbyggeri
 • Kontorhuse
 • Industribyggeri
 • Boligbyggeri

Case: Industriens Hus

Udfordrende ombygning i hjertet af København

Presset tidsplan, begrænset plads til omfattende installationer samt vanskelig lokation ved Københavns Rådhusplads.

 

Totalrenoveringen af Industriens Hus bød fra starten på en række store udfordringer, som krævede en leverandør af et vist format.

Se casen her

<br>

Engineering

Vores viden udvikles konstant

For at sikre dig de bedste løsninger inden for engineering, sørger vi hele tiden for at udvikle vores viden og kompetencer og benytte os af de nyeste teknologier.

 

På den måde kan vi tilbyde dig de bedst mulige løsninger inden for rådgivning, projektering, programmering og installering.

CE-mærkning fra start til slut

Vi udfører risikovurderinger, funktionsbeskrivelser og vedligeholdelsesvejledninger til brug for overensstemmelseserklæringer og CE-mærkning i henhold til Maskindirektivet og Stærkstrømsbekendtgørelsen.
 

Automation

Du får en komponent-uafhængig partner inden for styring, regulering, måling og overvågning. Du kan vælge del- eller totalsystemer – alle udviklet ud fra en filosofi om, at informationer skal kunne udveksles med og behandles af andre systemer.

 

Via vores lange erfaring med projektering og programmering af åbne systemer - med hovedvægt på el-projektering, SCADA- og PLC-programmering – får du en velkvalificeret og solid partner inden for blandt andet:

 

 • Maskinanlæg - motion control
 • Transportanlæg og håndteringsanlæg
 • Procesanlæg
 • BMS anlæg (bygningsautomation)
 • SRO

 

Sprinkling

Et automatisk sprinkleranlæg (AVS) er konstrueret til at detektere en brand og slukke eller kontrollere den

Vi tilbyder den professionelle løsning og projektering af alle typer sprinkler installationer som eks.:

 • Sprinkleranlæg  efter DBI retningslinje 251/4001
 • Højtrykssprinkling efter DBI Retningslinje 254
 • Andre internationale standarder

Intelligente bygningsinstallationer

Intelligente bygningsinstallationer (IBI) anvendes i stigende grad i byggeriet og har mange fordele; blandt andet reduceret energiforbrug, øget komfort, styring af vedligeholdelse og overvågning af fejl.
Du kan få hjælp til rådgivning, projektering, installation og programmering af IBI-anlæg designet til fx lys, varme, ventilation, persienner, vinduer og BMS.

 

Dokumentation er en naturlig del

AUTO-CAD-dokumentation er en naturlig del af vores projekter. På CAD-området har vi specialiseret os i alle former for el-tegneopgaver, og du kan få glæde af vores moderne maskinpark, uanset om det drejer sig om rentegning, vedligeholdelse, projektering eller koordinering.

 

Vi arbejder med følgende CAD-systemer:

 • AutoCAD med MagiCAD
 • Revit med MagiCAD
 • PC-Schematic
 • E-plan