Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

BMS - CTS & IBI

Driftssikker BMS-løsning

Kemp & Lauritzen kan tilbyde Building Management Systems - BMS-løsninger i form af CTS-anlæg og IBI (Intelligente Bygnings Installationer)

Standardanlæggene har høj driftssikkerhed, fuldt ud integrerbart med 3. parts styringer via anerkendte protokoller og kan suppleres med specialløsninger i form af KNX eller IBI. I forbindelse med vores BMS-system tilbyder vi åbne CTS-anlæg, der ikke binder dig som kunde, og som desuden er bagud-kompatible. Det vil sige, at Kemp & Lauritzen kan tilbyde dig en opdateret version af et gammelt CTS-anlæg til en konkurrencedygtig pris. Anlæggene har en sikker styring, som vi kan skalere op på og individualisere. 

Kemp & Lauritzen prissætter, projekterer og programmerer komplette CTS-anlæg som certificeret partner ved TREND, Tridium og Honeywell (Centraline)

 

Gevinster ved energioptimering

Ved at anvende et integreret CTS/IBI system kan din virksomhed opnå store energibesparelser.

Næsten alle typer bygninger kan med fordel få analyseret mulighederne for energioptimering, da det er vores erfaring, at der altid er gevinster at hente. Kemp & Lauritzen rådgiver om og implementerer energioptimering i erhvervs- og kontorbygninger, skoler, institutioner, proces- og produktionsanlæg m.fl.

Hos Kemp & Lauritzen er rådgivning et centralt element, når vi hjælper samarbejdspartnere og kunder med energioptimering af installationer. Vi har kompetencer på alle områder fra lavpraktiske løsninger med opsætning af LED-lyskilder til samlede intelligente BMS-løsninger, der styrer, overvåger og opsamler forbrugsdata fra tekniske installationer.

 

Ydelser:

Serviceaftale
Med en serviceaftale sikres du løbende vedligehold og backup af dit anlæg. Frekvensen af servicebesøg er typisk én gang årligt, men kan tilpasses individuelt efter behov.
Ved endt service overdrages der altid en servicerapport over anlæggets tilstand samt input til energioptimeringer.

Hostingaftale
Med en hostingaftale sikres dine anlæg altid backup og mulighed for overvågning af dit hovedcenter. Her slipper du som kunde for sårbarhederne i lokalt placeret IT-udstyr.

Adgang via VPN-forbindelse sikre adgang 24/7 365 for teknikere/brugere og dermed mulighed for fjernsupport ved fejl på anlægget.

Driftsaftale
Med en driftsaftale overvåges og driftes dit anlæg af vore erfarne CTS-teknikere. Her står vi for at tage aktion på anlægskritiske alarmer 24/7 365 samt mulighed for daglig gennemgang af anlæggene via VPN.

"Turnkey løsning"
Med Kemp & Lauritzen som partner på dit projekt sikres du høj faglighed og rådgivning i forbindelse med valg af løsninger.

Vi leverer "turnkey" løsninger i systemerne Tridium, Trend eller Honeywell (Centraline) fra projektering til idriftsættelse.

Konverteringer
Ved lukkede systemer tilbyder vi rådgivning og uforpligtigende tilbud i forbindelse med konverteringer til Tridium, Honeywell (Centraline) eller TREND.

Dermed får du et åbent system med mulighed for bredere leverandørvalg og dermed mindre sårbart ved fejl.

Betydning:

BMS
Building Management System og er en betegnelse for det samlede CTS- og IBI-anlæg.

CTS
Centraliseret Tilstands Styring, styrer primært varme og ventilation/køl. Kan også anvendes til styring af lys, men det er ikke oprindeligt grundtanken.

IBI
Intelligente Bygnings Installationer, styrer lys, vand, varme, persienner, adgangskontrol etc.

 

 

Kontakt os

Vil du vide mere om, hvordan Kemp & Lauritzen kan imødekomme jeres behov og udfordringer med BMS-løsninger, skal du endelig kontakte os på telefon 4366 8888.

Vores medarbejdere står klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dit behov.

FIND KONTAKTPERSON