Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Skoler

Skolekommunikation med nye funktioner og høj fleksibilitet

Vejen til et sikkert og effektivt arbejdsmiljø på skoler

Lærere og andet personale på skoler har i dag hænderne fulde med både administration og undervisning og har derfor brug for, at systemer og teknologi arbejder sammen med dem.

Tidligere tiders simple ringeanlæg og samtaleanlæg lever ikke op til nutidens krav om fleksibilitet, betjening og sikkerhedskrav, men det har vi hos Kemp & Lauritzen lavet om på og tilbyder markedets mest innovative skolekommunikationsløsninger.

Fleksible løsninger med mange funktioner og features

Nøglen til løsninger, der tilfredsstiller kravene til moderne skolekommunikation, ligger i at lave den rette kombination af indringning/udringning, kald, alarmering, brugervenlighed og integration til andre systemer.

Kemp & Lauritzens løsninger indeholder alle muligheder for kald, det være sig fra kontoret, sundhedsplejersken eller tandplejen og til enkelte klasser, flere klasser (gruppekald) eller alle klasser (fælleskald). Dertil kan der programmeres standardkald med forudindtalte beskeder, fx til evakuering, brand og andre trusler

Den nyeste funktion inden for skolekommunikation er teaterringning, der sikrer at både elever og lærere er på plads i klasserne, når timerne starter, hvilket øger effektiviteten markant.

Skolekommunikation med fordele for alle

Vi arbejder hele tiden for, at teknologien ikke står alene, men at den i stedet giver jer flest mulige fordele i hverdagen:

  • Installation via eksisterende kabler – lave etableringsomkostninger
  • Brugervenligt – sparer tid for personalet og sikrer korrekt brug
  • Højttalerenheder kan udbygges med telefonrør – mulighed for diskret samtale
  • Kan tilsluttes musikkilde – bedre arbejdsmiljø for fx rengøring
  • Udvidelsesmuligheder i form af fx alarmtryk – personale kan diskret tilkalde hjælp

Vi dækker alle behov for moderne skolekommunikation

Vi går i tæt dialog med hver enkel skole for at finde den bedste individuelle løsning til skolekommunikation, alarmering og varsling og vi fokuserer altid på at finde det bedste kompromis mellem funktionskrav, budgetrammer og integration med andre systemer. Vores løsninger opbygges så de dækker alle behov inden for moderne skolekommunikation.

 

Kontakt os

Vil du vide mere om, hvordan Kemp & Lauritzen kan løse jeres behov og udfordringer, der øger velfærd og effektivitet på skoler, skal du endelig kontakte os på telefon 4366 8888

Vores medarbejdere står klar til at rådgive dig i, hvilken løsning der passer bedst til dit behov.

FIND KONTAKTPERSON

Lad os kontakte dig