Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Tryghedsalarm

Tryghedsalarmer, der frigør ressourcer og øger personsikkerheden 

Større tryghed fører til bedre arbejdsforhold på bosteder

En af de største udfordringer på bosteder og i psykiatrien er at øge sikkerheden og trygheden for personalet uden, at det går ud over omsorg og nærvær over for beboerne. Dertil må forholdsregler, afgrænsninger og restriktioner ikke være til gene for beboerne eller for den sags skyld trække for store ressourcer og tid fra personalet.

Derfor er der brug for løsninger i form af tryghedsalarmer, der fungerer præventivt, men også nemt og brugervenligt, så personalet kan fokusere på kvalitetstid med beboerne.

Innovative og fremtidssikrede tryghedsalarmer

Vores løsninger bruger i udstrakt grad trådløs teknologi, der spiller sammen med tryghedsalarmer og andre velfærdsteknologier og -systemer. Derved opnås store fordele i hverdagen i form af hurtig varsling og positionering, og dermed langt større tryghed og hurtigere assistance.

Den daglige administration af systemet sker nemt og hurtigt på FLEXCALL Nursefinder, som er en webbaseret administrationssoftware, der bl.a. giver adgang til alarm dokumentation og historik. Brugerfladen er enkel og intuitiv at anvende, både i opsætning, tilpasning og den daglige brug, og ændrer administrations- og kontroltid til kvalitets- og omsorgstid med beboerne.

Tryghedsalarmer med mange fuktioner og stor fleksibilitet

Vi bygger vores tryghedsalarmer og andre velfærdsløsninger op omkring vores IP-baserede FLEXCALL og FLEXCALL wireless kaldeanlæg og personsikringsanlæg. Det giver bosteder et væld af funktioner og muligheder for en løsning til netop deres miljø. Herunder er blot en lille håndfuld eksempler på funktioner, men mulighederne er mange:

  • Positionering – afgrænsning af og overblik over beboernes færden
  • Smartphone apps – færre enheder og nemmere betjening af tryghedsalarmer
  • Trådløs teknologi – kombination af wifi, gprs og bluetooth øger anvendelighed og daglig brug
  • Kaldefunktioner – eskalering, beboerkald og alarmering
  • Medicinskabe

Vores løsninger har også en høj grad af integrationsmuligheder, herunder til:

  • STT 2000 Condigi CD2000 kaldeanlæg
  • og mange andre produkter/teknologier – kontakt os for at høre om mulighederne

Kompetent rådgivning omkring den bedste løsning til jeres bosted

Vi går i tæt dialog med hvert enkelt bosted/kommune for at finde frem til den bedste individuelle løsning til tryghedsalarmer, personsikring og kaldehjælpemidler. Vi fokuserer altid på at finde det bedste kompromis mellem funktionskrav, budgetrammer og integration med andre systemer. Vores løsninger opbygges så de dækker alle behov for sikkerhed inden for moderne velfærd. Vi går i tæt dialog med hvert enkelt bosted/kommune for at finde frem til den bedste individuelle løsning til tryghedsalarmer, personsikring og kaldehjælpemidler. Vi fokuserer altid på at finde det bedste kompromis mellem funktionskrav, budgetrammer og integration med andre systemer. Vores løsninger opbygges så de dækker alle behov for sikkerhed inden for moderne velfærd.

 

Kontakt os

For mere information og rådgivning omkring tryghedsalarmer og løsningsforslag til hvordan Kemp & Lauritzen kan løse jeres behov og udfordringer på bosteder og i psykiatrien, skal du endelig kontakte os på telefon 4366 8888. Vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig

FIND KONTAKTPERSON