Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

ESCO

Energirenoveringen finansieres af energibesparelsen.

<br>

Stor økonomisk gevinst

ESCO er en attraktiv løsningsmodel for såvel offentlige som private aktører med stor bygningsmasse, fordi energirenoveringen finansieres ved hjælp af energibesparelsen.

 

ESCO-projektet belaster ikke din eller din kundes økonomi.

 

Fordelene ved ESCO

  • Grundig screening og analyse
  • Projektudvikling og detailprojektering på højt niveau
  • Optimal besparelse på det samlede energiforbrug
  • Kort tilbagebetalingstid
  • Kvalitetssikring og -dokumentation
  • Nem projektkoordinering via én kontakt

Case: Skanderborg Kommune

Tjent hjem på 8 år

Skanderborg Kommune opnår store årlige millionbesparelser på energikontoen med deres ESCO-aftale.
Se casen her

Skanderborg Kommune

ESCO - skarp styring

Et ESCO-projekt kræver skarp styring af mange løbende aktiviteter på flere niveauer. Styringen favner bredt, fra overordnede beslutninger om økonomiske rammer til valg af den korrekte ventil i forbindelse med projekteringen. I et ESCO-samarbejde garanterer vi, at beregningerne for energibesparelsen i de enkelte bygninger faktisk kan føres ud i livet og efterfølgende dokumenteres.

Forankring

Et succeskriterium for optimal løsning af en opgave er, at den forankres i organisationen, og at alle beslutningstagere tager ejerskab. Det opnås bedst ved, at beslutningstagerne inkluderes i arbejdsprocesserne, så opgaverne får et naturligt tilhørsforhold i projektorganisationen.

 

Vi ved hvordan.

Én kontakt

Vi koordinerer indsatsen, så vi igennem de forskellige faser i ESCO-projektet trækker på alle de nødvendige ressourcer gennem ét og samme kontaktpunkt. Med en effektiv grænsefladestyring giver det færre overleveringer, færre misforståelser og færre omkostninger. Via engagement, åbenhed og ærlighed løfter vi samarbejdet til et partnerskab. Det mærkes gennem den daglige dialog, en fuld indsigt og åben økonomi.

<br>