Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Kemp & Lauritzen er nomineret til Danish Diversity Awards

Når Dansk Industri slår dørene op for Danish Diversity Awards 2023, er teknikvirksomheden Kemp & Lauritzen nomineret i kategorien " Årets virksomhed med flere end 500 medarbejdere". Prisoverrækkelsen hædrer danske virksomheder, der går forrest og viser nye veje indenfor diversitet og inklusion.

Kemp & Lauritzen har taget en række helt nye midler i brug, for at flytte virksomheden og medarbejdersammensætningen hen imod en endnu mere bæredygtig fremtid. Det betyder blandt andet, at Kemp & Lauritzen arbejder med diversitetsråd, arbejdsglæde og inkluderende og anerkendende ledelse. Senest har virksomheden også lanceret et forskningsprojekt i samarbejde med CBS, der skal afdække diversitet og inklusion i byggebranchen. Det glæder Thomas Thorsøe, HR-direktør i Kemp & Lauritzen, at de mange indsatser bliver bemærket blandt de største spillere i dansk erhvervsliv. 

- Vi er rigtig glade, og meget stolte af den her anerkendelse af vores arbejde med diversitet og inklusion i Kemp & Lauritzen. Det viser os, at det nytter at gøre sig umage, og at vi er på rette vej med vores indsatser, siger Thomas Thorsøe og fortsætter:

- Det har en stor betydning for os, fordi diversitet og inklusion er vigtige temaer i forhold til Kemp & Lauritzens overordnede ambition om at være en af Danmarks bedste arbejdspladser, siger Thomas Thorsøe.

Prisoverrækkelsen Danish Diversity Awards 2023 finder sted i Industriens Hus i København den 3.maj 2023.

Kemp & Lauritzen leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. Virksomheden har knap 2.500 medarbejdere landet over, og har udført tekniske totalløsninger til både private erhvervsdrivende og offentlige kunder i mere end 140 år.

Right content: