IT-infrastruktur

Hos Kemp & Lauritzen skaber vi tekniske kommunikationsløsninger, der garanterer stabil og brugervenlig kommunikation. Vi overvåger desuden hele systemet døgnet rundt, hvilket giver os mulighed for at identificere og løse eventuelle problemer, inden de opstår.

Hvad du får

 • Vores IT-ekspertise stikker dybt

  DAS, NOC, VPN, PDS og så videre. Bare rolig, vi har styr på termerne og teknologien, og vi kan både rådgive, designe, implementere og servicere. Med andre ord: Vi har din ryg fra start til slut.

 • Vi hjælper både private og offentlige

  Vores kunder tæller både kommuner, boligforeninger, hospitaler, energiselskaber, skoler og tv-stationer . Derfor kan vi også hjælpe jer, hvis jeres IT-infrastruktur skal genstartes.

 • Vi tilbyder totalløsninger

  Vores ekspertise omfatter alt fra aktive og passive netværksløsninger til indendørs mobildækningsløsninger (DAS), nøglefærdige datacentre, telefoni og kundecenterløsninger, mødelokale og AV-løsninger. Vi har også vores egen HelpDesk samt et driftscenter (NOC), der er tilgængeligt 24/7 for at sikre problemfri drift.

 • Når specialister forener deres kræfter, trives løsningerne

  Vi baserer vores styrke på en dybdegående teknisk ekspertise, der giver os mulighed for at skabe, implementere og vedligeholde løsninger, der fremmer en mere effektiv og forbedret kommunikation mellem mennesker.

 • Vi holder trit med udviklingen og forbedrer os konstant

  Da kommunikationslandskabet konstant udvikler sig, arbejder vi aktivt med den seneste teknologi, identificerer nye trends og er opmærksomme på samfundsændringer, så vi kan give dig den mest opdaterede rådgivning og service.

I 2023 leverede vi over 50.000 netværksstik og mere end 5.000 km kabling til virksomheder i hele landet