Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.

Læs mere Forstået

Om os

Når kun det bedste er godt nok

Vi var med fra starten, da elektriciteten kom til Danmark, og vi var med til at starte den moderne kommunikation med hovedstadens første telefonselskab – dét, der senere dannede grundlag for TDC.

I dag beskæftiger vi 2.000 af de dygtigste fagfolk i branchen og er en af landets største el-tekniske entreprenør- og servicevirksomheder.

Vi løfter nogle af Danmarks største opgaver – fra servicering af Storebæltsforbindelsen til udvikling af nye driftskoncepter til nogle af landets største virksomheder. Vores kunder tæller en lang række professionelle slutbrugere inden for energiforsyning, industri, erhverv, og infrastruktur.

Vores unikke ejerskab, hvor den erhvervsdrivende fond, Axel Muusfeldts fond, ejer aktiemajoriteten i virksomheden, giver særlige muligheder og en helt enestående styrke. Fonden sikrer langsigtede investeringer, konstant udvikling og solid konsolidering.

Og det forpligter.

Som en af Danmarks største virksomheder har vi et samfundsmæssigt ansvar, som vi tager seriøst. Det gør vi ved at forny branchen, sætte nye standarder og levere bæredygtige løsninger til gavn for vores kunder og samfundet som helhed.

Hver dag, året rundt, skaber vi resultater i hele Danmark.

Vi er også klar til at løse netop din udfordring. Næsten ingen opgaver er for små, og intet er for stort.