Vi har plads til forskellighed

Hos os er du en værdifuld del af holdet, uanset hvad din baggrund er. Det afgørende er, at der er plads til, at du kan være den, du er.

Vores indsatsområder

Vi har vores eget Diversitetsråd

Vi har sammensat et råd af unge og ældre medarbejdere, der er vores ambassadører for forskellighed. De trænes løbende i diversitet og inklusion, og deler ud af deres erfaringer fra hverdagen. Rådet sikrer, at vi får alle perspektiver med og at vi arbejder aktivt med at tiltrække alle slags mennesker til branchen.

Vores indsatsområder

Vi uddanner vores ledere i inklusion

Hos os skal du kunne være dig selv. Derfor træner vi vores ledere i at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor alle føler sig velkomne, værdsatte, accepterede og inkluderede. Lederne viser vejen. Så hvis de forstår værdien af forskellighed, vil deres hold også forstå det. Og som medarbejder kan du altid række ud til din nærmeste leder. Vi uddanner løbende vores ledere i inklusion.

Vores indsatsområder

Vi har startet et forskningsprojekt

Sammen med CBS og en af verdens førende forskere i diversitet og inklusion, undersøger vi, hvordan vi og hele byggebranchen kan blive bedre til at arbejde med forskellighed. Vi håber, at projektet kan hjælpe hele branchen med at blive bedre, og bidrage til, at endnu flere får øje på de mange karrieremuligheder, der findes inden for de tekniske fag. Undersøgelsen er færdig i 2026.

Initiativer der styrker kulturen

Udover vores større indsatsområder, du kan se ovenfor, er her tre eksempler på andre tiltag, der gør os til et inkluderende og positivt sted at arbejde.

  • Du får 24 ugers barsel med fuld løn

    Hvad end du er mor, far eller medforælder.

  • Vi måler løbende på vores arbejdsglæde

    Og bruger dit input til at blive endnu bedre.

  • Vi er til rådighed

    Med feedback-samtaler og fokus på udvikling

Annemette Skeel, Serviceleder i Kemp & Lauritzen

"Jeg har fået en helt ny måde at tænke på, og mit lederskab er blevet mere inkluderende."

Axel Muusfeldts Fond holder til på hovedkontoret sammen med Kemp & Lauritzen

Legatmodtagere 2023

Vi har et særligt ejerskab

Vi er ejet af en fond, som blandt andet geninvesterer overskuddet i vores medarbejdere.

Nuværende og tidligere medarbejdere kan søge om og modtage penge fra fonden. For eksempel kan fonden hjælpe ved sygdom i familien, hvis en medarbejder har været uheldig i forbindelse med en naturkatastrofe eller hvis ens børn har behov for ekstra- eller specialundervisning.

En meningsfuld karriere

Den grønne omstilling har brug for alle slags mennesker. Så det har vi også.

Karriere hos Kemperne