Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Nyheder

Kemp & Lauritzen skal være med til at indbrudssikre Aarhus Kommune

Kemp & Lauritzen har netop vundet en af to rammeaftaler om service, drift, vedligehold og levering af tyverialarm-systemer i Aarhus Kommune.

Fra den 1. maj 2022 og to år frem skal Kemp & Lauritzen være med til at sikre Aarhus Kommune mod ubudne gæster. Den nye 2-årige rammeaftale omfatter service, reparationer og leverancer af AIA-anlæg (Automatiske Indbrudsalarmer) på alle typer af lokationer og bygninger, som Aarhus Kommune råder over.

Læs mere

Kemp & Lauritzen flytter ind i grønt epicenter på Esbjerg Havn

Danmarks førende teknikvirksomhed Kemp & Lauritzen flytter nu al sin aktivitet i og omkring Esbjerg til sin nye lokation på Esbjerg Havn.

Kemp & Lauritzen flytter nu fra sine to hidtidige Esbjerg-lokationer på Bådebrogade og Hedelundvej. Det er nemlig tid til at samle kræfterne på Esbjerg Havn – og den nye adresse på D. Lauritzens Vej er nøje udvalgt:

Læs mere

Kemp & Lauritzens arbejdsmiljøindsats sænker antallet af arbejdsulykker markant

Den landsdækkende installationsvirksomhed har oversat sikkerhedskulturen fra offshore-industrien til brug på land og styrket arbejdsmiljøorganisationen. Det har bragt antallet af ulykker markant ned. Indsatsen nomineres til Arbejdsmiljøprisen 2022 i kategorien Arbejdsulykker. 

I sine 140 år har Kemp & Lauritzen været med til at opbygge og udvikle det danske samfund. Men risikoen for arbejdsulykker har, ligesom i hele byggebranchen, altid været overrepræsenteret. 

Læs mere

Ny regionschef hos Kemp & Lauritzen i Storkøbenhavn

Søren Melgaard Hansen tiltræder som ny regionschef hos Kemp & Lauritzen i Teknikhus Storkøbenhavn. Her skal han gå forrest for regionens indsats i forhold til virksomhedens mål om at være landets førende teknikvirksomhed og en af Danmarks bedste arbejdspladser. 

Kemp & Lauritzen forstærker den 1. april sin position i Storkøbenhavn med ansættelsen af Søren Melgaard Hansen som ny regionschef. 

Læs mere

Kemp & Lauritzens årsregnskab afspejler et godt år med høj aktivitet

Teknikvirksomheden runder tre mia. i omsætning og 100 mio. i EBITA efter et år med vækst og høj aktivitet. Det fremgår af årsregnskabet for 2021, som Kemp & Lauritzen i dag kan præsentere.

Kemp & Lauritzen kan se tilbage på et 2021 præget af høj aktivitet i alle dele af forretningen. Der er især tre forhold, der har fyldt i året, der er gået, fortæller adm. direktør Peter Kaas Hammer:

Læs mere

Kemp & Lauritzen bryder rammerne med ny intern uddannelse for sine formænd

"Det helt unikke er, at uddannelsen er akkrediteret 10 ECTS-point gennem Erhvervsakademi Aarhus, samtidig med at den er intern. Dermed er den på én gang formel kompetencegivende og 100 procent praksisnær – og vi tror på, at dét er fremtiden i en branche, hvor kampen om attraktiv arbejdskraft er større end nogensinde", fortæller Thomas Thorsøe, HR-direktør i Kemp & Lauritzen. 

Læs mere

Kemp & Lauritzen skal sikre mobildækningen på Region Sjællands sygehuse

Kemp & Lauritzen har netop vundet udbuddet på indendørs mobildækning for sygehusene i Holbæk, Roskilde, Slagelse, Næstved og Nykøbing Falster. 

Med aftalen ønsker Region Sjælland at give både personalet, patienter, pårørende og øvrige brugere af sygehusene de bedste betingelser for en optimal og stabil operatør-uafhængig mobildækning på alle sygehusenes indendørsarealer.

Læs mere

Ny rammeaftale: Kemp & Lauritzen skal sikre Københavns Kommune

Kemp og Lauritzen har indgået en ny rammeaftale med Københavns Kommune om levering af service, drift og vedligehold af alle kommunens tyverialarm- og adgangskontrolsystemer over de næste fire år.

- Vi er umådeligt stolte over, at det gode samarbejde med Københavns Kommune skal udvikles og udvides over de næste 4 år. For vores Brand & Sikring-afdeling er dette en stor og vigtig kontrakt, og vi ser frem til at sikre bygninger og lokationer, fortæller Martin Nedemark Hansen, afdelingschef for Brand & Sikring i Kemp & Lauritzen.

Læs mere

Axel Muusfeldts Fonds medarbejderlegater 2021

For første gang uddeler Axel Muusfeldts Fond i dag torsdag den 24.juni medarbejderlegater á 50.000 kroner til syv medarbejdere i Kemp & Lauritzen.

Kemp & Lauritzen er ejet af Axel Muusfeldts Fond, der investerer overskuddet fra forretningen i Kemp & Lauritzens medarbejdere og i det danske samfund. I år uddeler fonden syv medarbejderlegater, der anerkender den enkelte medarbejders helt personlige indsats. De syv legatmodtagere har udmærket sig med enten deres særlige engagement, kunderelation, kollegiale indsats eller deres gode og innovative ideer.

Læs mere

Ny regionschef til Kemp & Lauritzen i Midt- og Nordjylland

Karsten Thorsen er ny regionschef hos Kemp & Lauritzen i Teknikhus Midt- og Nordjylland. Her skal han drive den regionale indsats i forhold til virksomhedens mål om at være landets førende teknikvirksomhed og ikke mindst en af Danmarks bedste arbejdspladser.

Karsten kommer fra Siemens DI, hvor han blandt andet har haft ansvaret for energiløsninger, teknisk support hos særlige storkunder, samt kundetilpassede produktløsninger. Han tiltrådte stillingen hos Kemp & Lauritzen den 1. april, og her er de glade for at få Karsten med på holdet:

Læs mere

Sider