Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Nyheder

Kemp & Lauritzen vinder fire ud af fem af Forsvarets rammeaftaler

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har netop underskrevet rammeaftaler for i alt 1,4 milliarder vedrørende Teknisk Facility Management-opgaver. Aftalerne er fordelt ud på fem regionale delaftaler, og her har teknikentreprenører fra hele landet konkurreret om tre pladser inden for hver region.

Kemp & Lauritzen har vundet førstepladsen i fire ud af fem af regionerne – nemlig i Hovedstaden, Sjælland, Nordjylland og Midtjylland. I Syddanmark var Kemp & Lauritzen næstbedst og skal derfor deltage i opgaver over 30.000 kr.

Læs mere

Gigantisk LED-lysprojekt gør Storebæltsbroen klar til Touren

Gennem det sidste halve år har teknikvirksomheden Kemp & Lauritzen arbejdet intenst på at præfabrikere, montere og indstille 396 farvestrålende og energibesparende LED-projektører på Storebæltsbroen. Og resultatet er til at få øje på: Broens 254 meter høje pyloner lyser nu op i gule farver, mens ankerblokkene belyses op i hvidt i anledning af, at Tour-feltet passerer broen på 2. etape den 2. juli.

Læs mere

Ny kølecentral vil spare Rigshospitalet for 650 tons CO2 årligt

Teknikvirksomheden Kemp & Lauritzen har netop etableret en ny, stor kølecentral på Rigshospitalet. Det store energioptimeringsprojekt vil skabe en forventet årlig besparelse på 11 mio. kWh energi og 650 tons CO2 – og sætter dermed skub i Region Hovedstadens grønne plan om at reducere sin samlede CO2-udledning på energiforbruget med 70 procent inden 2025.

Læs mere

Kemp & Lauritzen skal være med til at indbrudssikre Aarhus Kommune

Kemp & Lauritzen har netop vundet en af to rammeaftaler om service, drift, vedligehold og levering af tyverialarm-systemer i Aarhus Kommune.

Fra den 1. maj 2022 og to år frem skal Kemp & Lauritzen være med til at sikre Aarhus Kommune mod ubudne gæster. Den nye 2-årige rammeaftale omfatter service, reparationer og leverancer af AIA-anlæg (Automatiske Indbrudsalarmer) på alle typer af lokationer og bygninger, som Aarhus Kommune råder over.

Læs mere

Kemp & Lauritzen flytter ind i grønt epicenter på Esbjerg Havn

Danmarks førende teknikvirksomhed Kemp & Lauritzen flytter nu al sin aktivitet i og omkring Esbjerg til sin nye lokation på Esbjerg Havn.

Kemp & Lauritzen flytter nu fra sine to hidtidige Esbjerg-lokationer på Bådebrogade og Hedelundvej. Det er nemlig tid til at samle kræfterne på Esbjerg Havn – og den nye adresse på D. Lauritzens Vej er nøje udvalgt:

Læs mere

Kemp & Lauritzens arbejdsmiljøindsats sænker antallet af arbejdsulykker markant

Den landsdækkende installationsvirksomhed har oversat sikkerhedskulturen fra offshore-industrien til brug på land og styrket arbejdsmiljøorganisationen. Det har bragt antallet af ulykker markant ned. Indsatsen nomineres til Arbejdsmiljøprisen 2022 i kategorien Arbejdsulykker. 

I sine 140 år har Kemp & Lauritzen været med til at opbygge og udvikle det danske samfund. Men risikoen for arbejdsulykker har, ligesom i hele byggebranchen, altid været overrepræsenteret. 

Læs mere

Ny regionschef hos Kemp & Lauritzen i Storkøbenhavn

Søren Melgaard Hansen tiltræder som ny regionschef hos Kemp & Lauritzen i Teknikhus Storkøbenhavn. Her skal han gå forrest for regionens indsats i forhold til virksomhedens mål om at være landets førende teknikvirksomhed og en af Danmarks bedste arbejdspladser. 

Kemp & Lauritzen forstærker den 1. april sin position i Storkøbenhavn med ansættelsen af Søren Melgaard Hansen som ny regionschef. 

Læs mere

Kemp & Lauritzens årsregnskab afspejler et godt år med høj aktivitet

Teknikvirksomheden runder tre mia. i omsætning og 100 mio. i EBITA efter et år med vækst og høj aktivitet. Det fremgår af årsregnskabet for 2021, som Kemp & Lauritzen i dag kan præsentere.

Kemp & Lauritzen kan se tilbage på et 2021 præget af høj aktivitet i alle dele af forretningen. Der er især tre forhold, der har fyldt i året, der er gået, fortæller adm. direktør Peter Kaas Hammer:

Læs mere

Kemp & Lauritzen bryder rammerne med ny intern uddannelse for sine formænd

"Det helt unikke er, at uddannelsen er akkrediteret 10 ECTS-point gennem Erhvervsakademi Aarhus, samtidig med at den er intern. Dermed er den på én gang formel kompetencegivende og 100 procent praksisnær – og vi tror på, at dét er fremtiden i en branche, hvor kampen om attraktiv arbejdskraft er større end nogensinde", fortæller Thomas Thorsøe, HR-direktør i Kemp & Lauritzen. 

Læs mere

Kemp & Lauritzen skal sikre mobildækningen på Region Sjællands sygehuse

Kemp & Lauritzen har netop vundet udbuddet på indendørs mobildækning for sygehusene i Holbæk, Roskilde, Slagelse, Næstved og Nykøbing Falster. 

Med aftalen ønsker Region Sjælland at give både personalet, patienter, pårørende og øvrige brugere af sygehusene de bedste betingelser for en optimal og stabil operatør-uafhængig mobildækning på alle sygehusenes indendørsarealer.

Læs mere

Sider