Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.

Læs mere Forstået

Nyheder

Kemp & Lauritzen skal sikre strøm til Østjylland

Installationsvirksomheden Kemp & Lauritzen mander op i det østjyske, hvor virksomheden fremover skal sikre strøm i stikkontakterne til knap 220.000 østjyske kunder.

Kemp & Lauritzen har indgået en aftale med netselskabet KONSTANT om at udbygge, drive og vedligeholde det lokale elnet i Østjylland. Forsyningsområdet dækker Aarhus, Djursland, Samsø, Tunø, Anholt og Horsens-området ned til Vejle Nord samt området ud til Endelave.

Hos Kemp & Lauritzen glæder de sig til at udbygge og forbedre elnettet i Østjylland:

Læs mere

Kemp & Lauritzen fortsætter positiv udvikling

Der var travlt i landets førende installationsvirksomhed i 2018, hvor kunderne i stigende grad udnyttede, at de hos Kemp & Lauritzen har én samlet adgang til alle tekniske fag. Det fremgår af det årsregnskab, som Kemp & Lauritzen A/S kan præsentere for 2018.

Læs mere

Digitalisering giver grønnere og billigere løsninger

Danske industrikæmper bruger digitalisering til at effektivisere forretningen og levere smartere løsninger til deres kunder. Det fortæller erhvervsmediet Finans, der onsdag 13. februar har interviewet malingkoncernen Hempel og installationsvirksomheden Kemp & Lauritzen.

Installationsbranchen er inde i en rivende teknologisk udvikling, og derfor er digitalisering en naturlig og central del af forretningsudviklingen hos Kemp & Lauritzen. Sådan lyder det i dagens Finans fra Stig Frimann Poulsen, der er økonomidirektør hos Kemp & Lauritzen.

Læs mere

Én samlet entreprise

"Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Kemp & Lauritzen, og det har været et interessant  samarbejde, fordi de har kunne håndtere den samlede opgave", fortæller medicinalvirksomheden Xellia.

Se mere om løsningen her 

Læs mere

HR-chefen: Jobansøgere skal turde være ærlige

Hos os er fællesskab og faglig stolthed afgørende. Vores HR direktør, Thomas Thorsøe, har talt med Teknisk Landsforbund om vigtigheden af engagerede og ærlige medarbejdere.

Læs interviewet her: 
https://tl.dk/…/hr-chefen-jobansoegere-skal-turde-vaere-ae…/

Læs mere

Kontaktcenter seminar

Vi giver ordet til vores kunder og sætter fokus på organisatorisk implementering. Hør vores kunders erfaringer med optimering af deres kundehenvendelser – ikke fra et teknisk perspektiv men fra en kunde- og ledelsesmæssig synsvinkel. Få også en update på de seneste trends i markedet fra et europæisk perspektiv, når vores leverandør fra Holland fortæller.

Læs mere

Seminar om indendørs mobildækning

Med nye bygningsreglementer og øgede krav til energioptimering bliver udfordringerne med indendørs mobildækning større og større. Det udfordrer bygningsejere og forvaltere – Kemp & Lauritzen tager udfordringen op og inviterer til et halvdagsseminar med fokus på mobildækning i praksis.

Vi byder derfor velkommen til en spændende formiddag på I/S ARC – Amager Ressourcecenter, også kendt som Københavns nye vartegn: Amager Bakke.

Læs mere

Slut med at eje: Stor installationsvirksomhed lejer alt værktøj

Danmarks største installationsvirksomhed Kemp & Lauritzen går nye veje når det kommer til montørernes værktøj. Fremover skal det hele lejes igennem Solar. Det skaber fordele for kunder, medarbejdere og produktiviteten.

Hos Kemp & Lauritzen er det slut med at have værktøj på lager. I samarbejde med Solar og Nethire bliver værktøjet i stedet stillet til rådighed via en app, hvor montøren kan leje det grej, der skal bruges. Det er først og fremmest en fordel for kunderne, lyder det fra Kemp & Lauritzen. 

Læs mere

Ny CFO understøtter udviklingsplan i Kemp & Lauritzen

Landets største installatør af el, vvs/rør og ventilation gør klar til at tage næste udviklingsskridt. Med ansættelsen af Stig Frimann Poulsen som ny CFO i selskabet styrker Kemp & Lauritzen nu organisationen i forhold til at indfri de ambitiøse målsætninger i de kommende år.

Læs mere

Kemp & Lauritzen ansætter kommunikations- og marketingchef

Karen Thure bliver ny kommunikations- og marketingchef i Kemp & Lauritzen og tiltræder stillingen den 1. maj 2018. Hendes opgave bliver at løfte kommunikationsindsatsen for landets største teknik- og servicevirksomhed både udadtil og indadtil.

Peter Kaas Hammer, der er adm. direktør for Kemp & Lauritzen, glæder sig over at have fundet en kommunikations- og marketingchef med yderst relevant erfaring, der kan løfte den kommunikative og politiske opgave for en virksomhed, der beskæftiger knap 2000 medarbejdere fordelt over hele landet. 

Læs mere

Sider