Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Nyheder

Ny HR-direktør skal hjælpe Kemp & Lauritzen videre med målet om at være en af Danmarks bedste arbejdspladser

Kemp & Lauritzen har en ambition om at være Danmarks førende digitale og grønne teknikpartner – og en af landets bedste arbejdspladser. Dermed ligger fokus og målsætningerne fast for Ane Apel, der tiltræder stillingen som HR-direktør i Kemp & Lauritzen den 1. november 2023.

Læs mere

Kemp & Lauritzen løser stor sikringsopgave for hotelkæde

Op til sommersæsonen har teknikvirksomheden Kemp & Lauritzen programmeret og installeret 500 adgangskontrolenheder for Arthur Hotels i København. Med den nye elektroniske adgangskontrol har hotelgæsterne ikke længere brug for fysiske kort. De kan nu tjekke ind allerede fra lufthavnen på deres mobiltelefon – og de bruger også deres telefon til at åbne og låse deres værelser.

Læs mere

Kemp & Lauritzen er vinder af Danish Diversity Awards

Hos teknikvirksomheden Kemp & Lauritzen har de sat sig en ambition om at være en af Danmarks bedste arbejdspladser. Derfor er det en stor glæde og ære for virksomheden at være vinder af Danish Diversity Awards 2023 i kategorien " Årets virksomhed med flere end 500 medarbejdere". Kemp & Lauritzen vinder prisen for deres vedvarende indsats og mange initiativer, der skal flytte virksomheden, og hele byggebranchen, hen imod en endnu mere bæredygtig fremtid.

Læs mere

World Day for Safety and Health at Work: Kemp & Lauritzen har nedbragt antallet af arbejdsulykker med to tredjedele

Fredag den 28. april er det "World Day for Safety and Health at Work", som promoverer forebyggelsen af arbejdsrelaterede ulykker og sygdomme. Kemp & Lauritzen er et eksempel på en virksomhed, der har taget den vigtige dagsorden til sig. Som resultat af en målrettet indsats, har den 2.500 mand store teknikvirksomhed nedbragt antallet af alvorlige arbejdsulykker med knap 66 procent på fem år. 

Læs mere

Kemp & Lauritzen er nomineret til Danish Diversity Awards

Når Dansk Industri slår dørene op for Danish Diversity Awards 2023, er teknikvirksomheden Kemp & Lauritzen nomineret i kategorien " Årets virksomhed med flere end 500 medarbejdere". Prisoverrækkelsen hædrer danske virksomheder, der går forrest og viser nye veje indenfor diversitet og inklusion.

Læs mere

Diversitet skal på dagsordenen i byggebranchen

Ni ud af ti medarbejdere i byggebranchen er mænd, og den udvikling har stået stille de seneste ti år, viser tal fra Danmarks Statistik. I Kemp & Lauritzen tager de nu helt nye midler i brug, for at flytte virksomheden og medarbejdersammensætningen hen imod en endnu mere bæredygtig fremtid. Sammen med CBS Executive Fonden og CBS starter de et 3-årigt forskningsprojekt, i millionklassen, der skal belyse diversitet og inklusion i byggebranchen.

Læs mere

Kemp & Lauritzen leverer et stærkt og meget tilfredsstillende årsregnskab for 2022

Der er både stigende omsætning og indtjening hos landets førende teknikvirksomhed, der i dag kan præsentere sit årsregnskab for 2022. Samlet set styrker Kemp & Lauritzen sin forretning og ambition om at være Danmarks førende digitale og grønne teknikpartner - og en af landets bedste arbejdspladser.

På trods af et uforudsigeligt marked, har Kemp & Lauritzen haft endnu et år med et højt aktivitetsniveau på tværs af hele forretningen. Det fortæller Peter Kaas Hammer, der er adm. direktør i Kemp & Lauritzen: 

Læs mere

Ikke en eneste alvorlig ulykke hos Kemp & Lauritzens lærlinge i 2022

Siden 2019 har Kemp & Lauritzen arbejdet målrettet med sikkerheden for teknikvirksomhedens flere end 200 lærlinge, der er fordelt over hele landet. Resultatet er, at der hele sidste år ikke var én eneste lærling, der kom ud for en alvorlig arbejdsulykke.

Thomas Thorsøe, HR-direktør i Kemp & Lauritzen, fortæller, at det vigtige resultat skyldes en ambitiøs og målrettet indsats, i form af praktisk og teoretisk sikkerhedstræning, der nu er en integreret del af virksomhedens lærlingeforløb.

Læs mere

Ny direktør for Forretningsudvikling i Kemp & Lauritzen

Kemp & Lauritzen vil være landets førende digitale og grønne teknikpartner, og det er baggrunden for, at Anne Lautrup Jepsen i dag er udnævnt til direktør for Forretningsudvikling i Kemp & Lauritzen. Her skal hun sikre, at teknikvirksomheden bliver endnu mere digital, grøn og kundevendt, til gavn for virksomhedens mange kunder i dag og i fremtiden.

Læs mere

Kemp & Lauritzen fylder 140 år

I 1882 grundlagde Otto Kemp og Severin Lauritzen et af Europas første telefonselskaber og virksomheden Kemp & Lauritzen. Den 16. december kan den 2.400 mand store teknikvirksomhed derfor fejre sit 140-års jubilæum. Administrerende direktør Peter Kaas Hammer peger på tre vigtige årsager til den kontinuerlige og mangeårige fremgang: Udviklingen inden for de tekniske kompetencer, fondsejerskabet og de løbende opkøb.

Læs mere

Sider