Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Nyheder

Diversitet skal på dagsordenen i byggebranchen

Ni ud af ti medarbejdere i byggebranchen er mænd, og den udvikling har stået stille de seneste ti år, viser tal fra Danmarks Statistik. I Kemp & Lauritzen tager de nu helt nye midler i brug, for at flytte virksomheden og medarbejdersammensætningen hen imod en endnu mere bæredygtig fremtid. Sammen med CBS Executive Fonden og CBS starter de et 3-årigt forskningsprojekt, i millionklassen, der skal belyse diversitet og inklusion i byggebranchen.

Læs mere

Kemp & Lauritzen leverer et stærkt og meget tilfredsstillende årsregnskab for 2022

Der er både stigende omsætning og indtjening hos landets førende teknikvirksomhed, der i dag kan præsentere sit årsregnskab for 2022. Samlet set styrker Kemp & Lauritzen sin forretning og ambition om at være Danmarks førende digitale og grønne teknikpartner - og en af landets bedste arbejdspladser.

På trods af et uforudsigeligt marked, har Kemp & Lauritzen haft endnu et år med et højt aktivitetsniveau på tværs af hele forretningen. Det fortæller Peter Kaas Hammer, der er adm. direktør i Kemp & Lauritzen: 

Læs mere

Ikke en eneste alvorlig ulykke hos Kemp & Lauritzens lærlinge i 2022

Siden 2019 har Kemp & Lauritzen arbejdet målrettet med sikkerheden for teknikvirksomhedens flere end 200 lærlinge, der er fordelt over hele landet. Resultatet er, at der hele sidste år ikke var én eneste lærling, der kom ud for en alvorlig arbejdsulykke.

Thomas Thorsøe, HR-direktør i Kemp & Lauritzen, fortæller, at det vigtige resultat skyldes en ambitiøs og målrettet indsats, i form af praktisk og teoretisk sikkerhedstræning, der nu er en integreret del af virksomhedens lærlingeforløb.

Læs mere

Ny direktør for Forretningsudvikling i Kemp & Lauritzen

Kemp & Lauritzen vil være landets førende digitale og grønne teknikpartner, og det er baggrunden for, at Anne Lautrup Jepsen i dag er udnævnt til direktør for Forretningsudvikling i Kemp & Lauritzen. Her skal hun sikre, at teknikvirksomheden bliver endnu mere digital, grøn og kundevendt, til gavn for virksomhedens mange kunder i dag og i fremtiden.

Læs mere

Kemp & Lauritzen fylder 140 år

I 1882 grundlagde Otto Kemp og Severin Lauritzen et af Europas første telefonselskaber og virksomheden Kemp & Lauritzen. Den 16. december kan den 2.400 mand store teknikvirksomhed derfor fejre sit 140-års jubilæum. Administrerende direktør Peter Kaas Hammer peger på tre vigtige årsager til den kontinuerlige og mangeårige fremgang: Udviklingen inden for de tekniske kompetencer, fondsejerskabet og de løbende opkøb.

Læs mere

Kemp & Lauritzen opkøber VVS-virksomhed i Horsens

VVS-Firmaet Lars Juhl Nielsen bliver fra den 1. januar en del af Kemp & Lauritzen – og med opkøbet overtager Kemp & Lauritzen virksomhedens otte medarbejdere såvel som lokalerne i Horsens.

Peter Kanstrup, der er serviceleder i Teknikhus Syd- & Sønderjylland i Kemp & Lauritzen, får ansvaret for driften af den nye lokation. Han har store forventninger til den nye, faste base i Horsens:

Læs mere

Kemp & Lauritzen ansætter bæredygtighedschef

Louise Bjerregård Nielsen tiltræder som bæredygtighedschef i Kemp & Lauritzen. Her skal hun gå forrest for teknikvirksomhedens indsats for bæredygtig omstilling hos kunderne, i samfundet og inden for egne rækker.

Kemp & Lauritzen sætter den 1. november yderligere fokus på den grønne omstilling med ansættelsen af Louise Bjerregård Nielsen som bæredygtighedschef.

Læs mere

I Kemp & Lauritzen er interne uddannelser med til at drive virksomhedens konstante udvikling

For at fastholde og tiltrække de gode nøglemedarbejdere har teknikvirksomheden Kemp & Lauritzen oprettet nye interne uddannelser til deres formænd og projekt- og serviceledere på henholdsvis 10 og 20 ECTS-point. Det har de gjort for at sikre, at uddannelserne er 100 procent praksisnære, samtidig med at deltagerne øger deres interne netværk. Og fordi de grundlæggende tror på, at man ikke behøver at skifte arbejdsplads for at skifte job.

Læs mere

Kemp & Lauritzen vinder fire ud af fem af Forsvarets rammeaftaler

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har netop underskrevet rammeaftaler for i alt 1,4 milliarder vedrørende Teknisk Facility Management-opgaver. Aftalerne er fordelt ud på fem regionale delaftaler, og her har teknikentreprenører fra hele landet konkurreret om tre pladser inden for hver region.

Kemp & Lauritzen har vundet førstepladsen i fire ud af fem af regionerne – nemlig i Hovedstaden, Sjælland, Nordjylland og Midtjylland. I Syddanmark var Kemp & Lauritzen næstbedst og skal derfor deltage i opgaver over 30.000 kr.

Læs mere

Gigantisk LED-lysprojekt gør Storebæltsbroen klar til Touren

Gennem det sidste halve år har teknikvirksomheden Kemp & Lauritzen arbejdet intenst på at præfabrikere, montere og indstille 396 farvestrålende og energibesparende LED-projektører på Storebæltsbroen. Og resultatet er til at få øje på: Broens 254 meter høje pyloner lyser nu op i gule farver, mens ankerblokkene belyses op i hvidt i anledning af, at Tour-feltet passerer broen på 2. etape den 2. juli.

Læs mere

Sider