Kemp & Lauritzen overtager aktiviteterne i ENCO VVS Service og ENCO VVS & Sprinkler

Teknikvirksomhederne ENCO VVS Service og ENCO VVS & Sprinkler bliver en del af Kemp & Lauritzen fra den 1.maj 2024. Med købet af aktiviteterne fra de to forretninger, i Glostrup, følger 82 nye kollegaer, og et helt nyt forretningsområde med installation og service af fjernvarmeunits.

  
Hos Kemp & Lauritzen glæder de sig over handlen, som styrker deres serviceforretning i Storkøbenhavn, og bidrager til entrepriseforretningen på Sjælland:   
  
- Købet styrker især vores forretning inden for sprinkler- og VVS-service i Storkøbenhavn, og bidrager også til vores entrepriseforretning på Sjælland, siger Thomas Gjørup, der er direktør for Teknikhuse i Kemp & Lauritzen, og fortsætter:   
  
- Derudover bringer opkøbet et helt nyt forretningsområde ind i Kemp & Lauritzen med konvertering til fjernvarme for Forsyningsselskaberne. Et forretningsområde, der er i kraftig vækst i takt med den grønne omstilling, og som derfor passer rigtig godt til os i Kemp & Lauritzen, siger Thomas Gjørup.   
  
For Jørn Kristoffersen, der sælger aktiviteterne hos ENCO VVS Service og ENCO VVS & Sprinkler, er det afgørende i handlen det værdifællesskab, som han oplever sammen med Kemp & Lauritzen:   
  
- Vi har valgt at sælge vores aktiviteter til Kemp & Lauritzen, fordi vi mener, at vores medarbejdere og kunder vil blive en del af en stærk kultur, med et højt fagligt niveau, hos Kemp & Lauritzen. Og det er helt afgørende for os, siger Jørn Kristoffersen.

Om Kemp & Lauritzen

Kemp & Lauritzen leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl, og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. For at lykkes med den grønne omstilling, er Kemp & Lauritzens tekniske løsninger i dag i høj grad drevet af data og digitale værktøjer. Virksomheden har knap 2.900 medarbejdere landet over, og er ejet af Axel Muusfeldts Fond, der investerer i Kemp & Lauritzens medarbejdere, og i samfundet i øvrigt. Kemp & Lauritzen tilbyder Danmarks bedste lærlingeuddannelse, og arbejder med konkrete initiativer, der skal gøre plads til forskellighed hos virksomheden selv, og i teknikbranchen generelt.