Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Pharma

Kravene til hygiejne og renhed stiger. Dem håndterer vi. Fra små renrum og prøveanlæg til store,
sterile produktionsfaciliteter.

<br>

Kravene stiger

Kravene til hygiejne og renhed stiger. Samtidig er hurtig omstillingsevne en betingelse for at overleve på et stadig mere konkurrencepræget marked. Det stiller krav til fleksible løsninger. 

 

Vores erfaringer spænder fra små renrum og prøveanlæg til store sterile produktionsfaciliteter.

Førende i Danmark

Vi er førende i Danmark inden for renrum og laboratorieventilation. Vores kundeliste omfatter nogle af landets største og mest avancerede fødevare-, emballage-, optik-, kemi-, medico-, biotech-, og hightech-elektronikvirksomheder. Hertil kommer uddannelsesinstitutioner, hospitaler, forskningslaboratorier mv.

 

Vi er også klar til at løse opgaver for dig.

Sikkerhed fremfor alt

Sikkerhed er udgangspunktet, når vi arbejder med renrum. Produkterne må ikke udsættes for forurening, og samtidig tager vi hensyn til medarbejderne og omgivelserne.

 

Det stiller store krav til kompetencer og knowhow.

 

Vi tilbyder specialløsninger til den pharmaceutiske og elektroniske industri og til fødevareindustrien. Fx vægsystemer i stål, opbygget som dobbeltvæg med hulrum til installationer. Eller massive vægge med en kerne af mineraluld eller skum. Eller lette aluminiumskonstruktioner, der er baseret på honeycomb-princippet.

Vi har nøglen

Et effektivt ventilationssystem er afgørende i laboratorier. Vi skaber sikre rammer for medarbejderne og vælger den løsning, der passer til dig og dine kunders konkrete behov. Fx betyder forskellige arbejdsmetoder og stoffer, at ventilatorer, kanaler og kabinetter skal udføres af særligt modstandsdygtige materialer. Vi vurderer, om stinkskabe, sikkerhedskabinetter, punktsug og sugekabinetter eller specielle vægge, gulve og vinduer er løsningen. Uanset hvad fokuserer vi på høj komfort og optimal driftsøkonomi. Vi holder os ajour med myndighedskrav og bekendtgørelser og garanterer, at din færdige installation opfylder de aftalte krav.

 

Vi har nøglen til den færdige løsning og håndterer hele processen fra valg af materialer og produkter til levering og installation.

<br>