Xellia Pharmaceuticals

Totalentreprise med specialiseret tjek på sikkerhed og renlighed

Når man udvikler og fremstiller lægemidler, som Xellia gør, er det ikke bare vigtigt, at produktionen holdes i gang. Den skal holdes i gang med 100 % tjek på sikkerhed og renlighed. Det har vi årtiers specialiseret erfaring med og derfor faldt valget på os, da Xellia skulle finde en partner på køl, varme og ventilation.

Vores navn rimer på pharma

Vi har så mange års konkret erfaring med at levere, servicere, optimere og rådgive virksomheder fra pharma- og medicinalindustrien, at det er lige før, vores navn rimer på pharma. Lige før.

De folk, vi sætter på opgaverne for en pharma- eller medicinalvirksomhed har alle den specialerfaring, som gør, at de ved, hvilke krav der er til sikkerhed og renlighed. Vi forstår deres dagligdag og betydningen af oppetiden, og så kan vi levere samtlige tekniske installationer, så kunden ikke skal holde styr på flere leverandører. Hos os får du oven i købet one point of contact.

Det er også det, Allan Christensen, byggeleder hos Xellia, blandt andet peger på, som en af årsagerne til, at de valgte os:

“Kemp & Lauritzen har på det her projekt skulle levere en totalløsning på køleanlæg, varmeanlæg og ventilation som én stor total entreprise med projektering. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dem, og det har været et interessant samarbejde, fordi de har kunne håndtere den samlede opgave".

Det har været et interessant samarbejde, fordi de har kunne håndtere den samlede opgave.

Allan Christensen

Byggeleder hos Xellia Pharmaceuticals