Norlys

Sikre og effektive ladeløsninger til de næste mange generationer

Sammen med Norlys udvikler vi fremtidens ladeinfrastruktur og sikrer, at den er langtidsholdbar, så den er til gavn for de næste mange generationer.

Fra Skagen til Gedser

Det skal være nemt at lade elbilen op hele vejen fra Skagen til Gedser. Derfor etablerer Kemp & Lauritzen ladepunkter for Norlys i hele Danmark på de steder, der giver danskerne de bedst mulige betingelser for at kunne lade deres bil op.

Vi er stolte over at gøre grøn omstilling til virkelighed sammen med Norlys. Det passer godt til vores DNA, for vi har en lang tradition for at være med til at udvikle Danmark.

Thomas Gjørup

Direktør i Kemp & Lauritzen

Vi er godt i gang her ved Drejebænken i Odense

En fremtidssikret løsning

De mange forskellige lademuligheder kommer ikke bare til at gøre en forskel i dag - de vil ændre hverdagen for kommende generationer. det er alfa og omega for både os og Norlys.

I Norlys arbejder vi for at skabe et nationalt ladenetværk, der får betydning langt ud i fremtiden. For at realisere det er det afgørende, at vi indgår partnerskaber med de rette. Det har vi fundet i Kemp & Lauritzen.

Ellen Trolle

Direktør for Norlys' ladestanderforretning

Vi sikrer blandt andet strømføring ved at trække kilometervis af kabler

Vi hjælper hinanden på tværs af kompetencer for at sikre den bedste løsning for kunden

Kort om Norlys

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med 3.500 medarbejdere. Norlys leverer energi, ladestandere, internet og TV til flere end 1,7 millioner husstande og virksomheder og er ejet af 800.000 andelshavere. Norlys arbejder for grøn omstilling og digitalisering. Ud over de kunderettede aktiviteter ejer Norlys blandt andet landets største elnet og landets største fibernet samt aktiemajoriteten i Norlys Energy Trading, som handler med energi. Norlys ejer også halvdelen af Eurowind Energy, der er en førende udvikler af solcelle- og vindmølleparker.