Ib Andresen Industri

En god løsning for økonomien og for klimaet

Ved at omlægge til varmepumper sparer vi produktionsvirksomheden Ib Andresen Industri for 2.764 tons CO2 og 10,76 mio. kWh energi årligt. Det svarer til en årlig besparelse på 80 %.

Fra naturgasfyr til 16 varmepumper

Vi har stået for etablering af 16 nye varmepumper, der erstatter de tidligere naturgasfyr og opvarmer virksomhedens fem produktionshaller.

En løsning, der giver en årlig besparelse på intet mindre end 80 %. Det er vigtigt, for Ib Andresen Industri har store ambitioner, som vi hjælper dem med at indfri. Det fortæller Torben Friis Barrett, afdelingschef i Kemp & Lauritzen:

"Ib Andresen Industri har en målsætning om at reducere CO2-udledningen fra deres energiforbrug med 95 % i 2023, og det er vi glade for at, vi kan hjælpe dem hen mod."

Vi har allerede installeret 16 varmepumper hos Ib Andresen Industri - og der er 14 mere på vej

Vi sikrer at varmepumperne fungerer optimalt, så Ib Andresen Industri har en passende arbejdstemperatur

Processen med at etablere deres nye varmepumpeløsning har været rigtig god, og der har været en åben dialog mellem vores egne og deres energivejledere.

Torben Friis Barrett

Afdelingschef i Kemp & Lauritzen

Vi kontrollerer, at der er tryk på kølekredsen, så varmen sendes ind i produktionshallen

Den grønne omstilling - helt konkret

Vores samarbejde med Ib Andresen Industri er et stærkt eksempel på, hvordan grøn omstilling bliver konkret. For i virkeligheden er det alle initiativer og handlinger, der tilsammen flytter samfundet samfundet i den rigtige retning.