Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Maskin-Elektro

Reparation, vedligeholdelse og renovering af elmotorer og andet elektromekanik

Stor erfaring i renovering af elmotorer, gear og pumper 

Kemp & Lauritzens elektromekaniske værksteder baserer sig på over 50 års erfaring, og har nogle af landets mest moderne faciliteter og udstyr. Opgaverne vi løser er vedligeholdelse, reparation og renovering af elmotorer, gear, pumper og kraner, og vores engagerede medarbejdere har både årelang erfaring og den nyeste viden.

For størstedelen af vores kunder er nedetid en faktor de ikke ønsker! Maskin-Elektro afhjælper kunderne så netop dette bliver minimalt.

Når vi udfører planlagte eftersyn, vurderer vi altid om der er et kommende behov for reparation og renovering af elmotorer m.m., og udarbejder en anbefaling herom – en såkaldt renoveringsplan. Det giver dig som kunde og driftsansvarlig muligheden for at planlægge bedre i produktionen, så pludselig opstået nedetid undgås.

Nedbrud har ofte store omkostninger i relation til produktionstab, og dertil kommer utilfredse kunder og brugere. Vores store indsigt i mange industrier gør, at vi kan rådgive om de bedste langsigtede og tilpassede løsninger for vedligeholdelse og renovering af elmotorer, gear og lignende, der giver jer ro og balance omkring økonomi og driftssikkerhed.

Reparation og renovering – også de specielle opgaver

Vi er alle i vores dagligdag afhængige af motorer, gear og pumper, som holder vores samfund i gang, men uden at vi som sådan tænker over det.

Industrivirksomheders produktion er afhængig af, at alle maskiner fungerer optimalt. Det gør de kun, hvis motorer, styringer osv. efterses, vedligeholdes og renoveres, når det er nødvendigt.

Både privatpersoner og erhvervsvirksomheder er dybt afhængige af, at vores forsyningsselskaber kan levere vores varme og vand, og at vi kan komme af med vores spildevand og affald. Alt dette kræver optimal driftssikkerhed, hvilket Maskin-Elektro er med til at sikre ved regelmæssige eftersyn og nødvendige reparationer og renovering af elmotorer, gear og pumper på forsyningsselskabernes anlæg.

På hospitaler og plejehjem, i private og erhvervsbygninger er man meget afhængige af elevatorer for at få dagligdagen til at fungere. Vi er eksperter i renovering af elevatorspil (motorer, gear, ledeskiver mm). Vi er underleverandør til alle de store elevatorfirmaer, som kommer til os, når de har konstateret fejl, som skal udbedres. Vi er kendt for at rykke hurtigt ud og undersøge fejlens/skadens omfang, og vi demonterer, hjemtager og renoverer på få dage.

I boligselskaber, hos virksomheder og hos private er der pumper (større eller mindre), som sørger for at pumpe spildevand eller drænvand væk fra kældre eller matrikler. Hos Maskin-Elektro har vi stor erfaring i fejlfinding på pumper og pumpestyringer samt reparationer af pumper og pumpebrønde, ligesom vi kan rådgive om tilrådelige ændringer i installationerne.

Kemp & Lauritzen Maskin-Elektro er certificeret servicepartner med Grundfos A/S

 

 

Vores lange erfaring kommer dig til gode

Vores specialister går i tæt dialog med jeres driftsansvarlige for at finde frem til den bedste individuelle løsning. Vi fokuserer altid på at finde den bedste løsning i forhold til driftsikkerhed, budgetrammer og optimal funktion.

Vores medarbejdere står klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dit behov.

FIND KONTAKTPERSON

 

NY ADRESSE
Herstedvang 10 B
2620 Albertslund
tlf. 4366 8888

Lad os kontakte dig