Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Teknikhuse

Vores Teknikhuse er et nyt servicekoncept, hvor vi leverer både fagspecifikke og tværfaglige løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl. Alt sammen regionalt forankret. Det gør det lettere at være kunde hos os, fordi vi altid er klar til at rykke ud for at skabe de bedste løsninger på tværs af faggrænser

<br>

Én indgang til alle vores fag

Lokal forankring

Med 6 lokale Teknikhuse i landet får du erfaringen fra et af landets største installatørvirksomheder i dit lokalområde

Tværfaglige kompetencer

Vi har i vores Teknikhuse specialister i el, vvs, køl og ventilation

Én kontakt

Du får én kontaktperson, der styrer projektet fra start til slut og inddrager de relevante kompetencer

Regionale Teknikhuse

Vores Teknikhuse fungerer som en landsdækkende, regional serviceforretning, der tilbyder fagspecifikke og integrerede løsninger på tværs af el, VVS og ventilation og køl.

 

Det er her vi samler alle fag og specialer under ét tag, styrer store entrepriser og understøtter de lokale afdelinger. Det sikrer dig sparring og udvikling på tværs af fagene. Og ikke mindst helhedsorienterede løsninger til gavn for dig og din virksomhed.

De bedste løsninger

At vores ydelser er samlet i Teknikhuse over hele Danmark giver dig en række fordele:

 • Alle vores tekniske discipliner er integrerede i geografiske enheder
 • Vi tilbyder tekniske totalløsninger inden for drift, styring, overvågning, optimering og dokumentation
 • Vi er på forkant med dine behov for effektive og driftsikre tekniske installationer

Energi360® - spar penge og energi

Energi360® er et komplet energioptimeringskoncept, som vi tilbyder via vores Teknikhuse.

 

Med Energi360® skaber vi overblik over, hvor du kan spare mest. Vi identificerer dine tilskudsmuligheder i henhold til Energiselskabernes Energispareindsats og implementerer optimeringerne, så det går mindst muligt ud over den daglige drift. Vi tager ansvar og ejerskab fra start til slut - fra screening og analyse til udførelse og efterfølgende drift og service. Vi sikrer dig et smidigt forløb med størst mulig effekt for hver investeret krone. Har du råd til at sige nej?

Læs mere om Energi360®

24 timer i døgnet

Du kan rekvirere service online i døgnets 24 timer, ligesom vi tilbyder landsdækkende døgnvagt ved uforudsete driftsstop.

 

Kontakt os på

 

+45 4366 8888

Sikker styring

Du får én kontaktperson, der styrer projektet fra start til slut og inddrager de kompetencer, der er relevante for lige netop din virksomhed; alt efter om du repræsenterer en kommune, en produktionsvirksomhed, har et net af filialer i hele landet eller noget helt fjerde.

 

Vi er også nær dig

Med afdelinger over hele Danmark har vi et stærkt lokalt fundament og et solidt netværk, og du finder altid et lokalkontor i nærheden af din virksomhed.

Find vores afdelinger her

 

Omfattende erfaring

Siden 1882 har el været et af vores centrale forretningsområder, så du finder ikke en samarbejdspartner med større kendskab til området. Vi tilbyder en uendelig række af el-løsninger. Fra første idé over installation til service og vedligehold. Fra standardinstallation til højt specialiserede løsninger, hvor kun få kan være med. Spændvidden er mindst lige så markant som vores høje grad af specialisering.

Kvalificeret med- og modspil

Du får kvalificeret med- og modspil på en bred vifte af el-opgaver fra design og projektering til installation og servicering. Vi skaber overblik og giver dig mulighed for at vælge den løsning, der passer til netop dit behov.

 

I hvert eneste projekt har vi fokus på høj kvalitet og på den værdi, vi skaber for vores kunder - og vores kunders kunder. Og vi servicerer gerne med drift og vedligehold, så det høje, effektive kvalitetsniveau i løsningerne bevares.

Vi dækker bredt

Vores kunder er typisk industri, erhverv og offentlige institutioner. Vi har kunder i hele Danmark – lige fra de helt store danske virksomheder til mindre erhvervsdrivende og boligforeninger. Hos os handler el-installationer om opgradering og optimering samt udvikling, sparring og kvalitetssikring.

Markedets stærkeste

Kompetencer kommer ikke af sig selv, men via systematiseret efteruddannelse og videndeling mellem medarbejdere. Vores ambition er at være markedets stærkeste udbyder af el-tekniske løsninger, at være dem, der tilbyder fremtidens muligheder først –  når det gælder både energibesparende miljøvenlige tiltag og økonomisk fordelagtige løsninger inden for anlæg og service.

Vi kan vores kram

Vi er en af landets førende specialister inden for komplekse rørinstallationer, VVS- og sprinklerentrepriser samt service og vedligehold.

 

Kunderne tæller et bredt udsnit af dansk erhvervsliv, offentlige kunder samt boligselskaber. Vi sikrer ensartet kvalitet og tryghed for alle parter i processen.

VVS-løsninger

Vi tilbyder faste servicekontrakter efter vedligeholdelsesplaner samt traditionelle servicearbejder.

Vi servicerer kommuner, regioner, hospitaler, erhvervskunder, industrivirksomheder, boligselskaber, kraftværker og butikscentre. Vi sørger for at alle anlæg fungerer optimalt med mindst mulige gener for dig, dine brugere eller beboere.

Din sikkerhed

Vi er din sikkerhed for veludført arbejde. Sikkerhed for gennemtestede anlæg og systemer. Sikkerhed for VVS-, fjernvarme- og rørentrepriser af højeste kvalitet. Vi stiller med en stor stab af ingeniører, teknikere, entrepriseledere og montører, når opgaverne skal løses. Vi løser røropgaver af enhver art overalt i landet, og med afdelinger i hele Danmark er vi tæt på vores kunder og i kontakt med det lokale marked.

Fra idé til installation

Vi leverer dagligt renoveringer, moderniseringer, nybyggeri og serviceopgaver inden for VVS-anlæg, der lever op til tidens krav om kvalitet, energiforbrug og miljø.

 

Vi leverer løsninger til brugsvand, afløb, tagafvanding, sanitet, varme samt køling. Og har kompetencen og kapaciteten til opgaver, der kræver ekstraordinær indsats og stor bemanding.

Nyeste viden

Vores medarbejdere uddannes løbende i nyeste teknologi og materialevalg for at kunne tilgodese vores kunders ønsker og behov.

 

På den måde er du sikret medarbejdere, der ved, hvad de taler om, og som er up-to-date med den allernyeste udvikling. 

Sikker koordinering

Med en skarp koordination undgår vi forstyrrelser af enhver tænkelig art.

 

Vi arbejder inden for mange områder - fx medicinske gasinstallationer - hvor det er af yderste vigtighed, at driften ikke forstyrres. Det siger alt om, hvor sikre vi er på hånden, når det gælder projektledelse og koordinering.

<br>

Ventilation

Et godt indeklima

Et godt indeklima er afgørende for menneskers trivsel – og for din el-regning. Nøglen er moderne og velholdt ventilation. Vores kunder er typisk industri, erhverv og offentlige institutioner.

Vi leverer alle former for ventilationsanlæg fra avancerede renrum, laboratorier og procesudsugningsanlæg til komfortventilation i fx kontorer, institutioner, butikscentre og lignende. Bare spørg.

 

 

Komplette løsninger

Foruden komplette løsninger til en lang række kunder tilbyder vi:

 • Periodiske eftersyn og service på tekniske anlæg
 • Lovpligtige eftersyn af ventilations- og klimaanlæg
 • Døgnvagt på kritiske installationer
 • Energioptimering med fokus på varme-, vand- og elforbrug
 • Web-baseret dokumentation og kvalitetssikring

Dit udbytte

Vores erfarne medarbejdere ved, hvordan komplicerede anlæg bygges op. Med deres evne til at tænke nyt og skabe langsigtede løsninger, kan vi tilbyde kompetent sparring med særlig fokus på:

 • energiforbrug og driftsøkonomi
 • arbejdsmiljø og det omgivende miljø
 • uhindret produktion under installationen
 • attraktive service og vedligeholdelsesaftaler

Din garanti

Ved at holde os ajour med den nyeste lovgivning, sikrer vi, at vores løsninger altid lever op til de gældende lovmæssige krav.

 

Vi er:

 • medlem af Foreningen af Ventilationsfirmaer i Danmark (FAV)
 • medlem af VENT-ordningen

 

Det er din garanti for ventilationsanlæg med effektiv energiudnyttelse, bedre indeklima og sundere arbejdsmiljø.

Intet er for stort - eller for småt

Vi mestrer alle former for køle- og klimaopgaver. Fra daglig service, vedligehold og rengøring til rådgivning, projektering og installation af nye anlæg i alle størrelser.

Energi- og miljørigtige køle- og varmepumpeanlæg

​Klima, miljø og opvarmning er nogle af vores fokusområder, og vores ydelser og løsninger tager hensyn til både dine ønsker og lovpligtige krav samtidig med at vi anbefaler den mest energioptimale løsning – til gavn for dig og for miljøet.

Vi tilbyder

Vi er certificeret i henhold til ISO DS/EN ISO 9001. Det giver dig sikkerhed for ensartet kvalitet.

Vi tilbyder vores service til alle former for køl, hvadenten der er tale om køl til kontoror, butikker, restauranter, hoteller, industrien, laboratorier, serverrum o.l. Herunder:

 • Frikøling
 • Komfortkøling 
 • Køle- fryseanlæg
 • Køle-/fryserum
 • Proceskøling 
 • Plug-in køle-/frysemøbler 
 • Vand- og proceskøling
 • Ventilationskøling
 • Varmepumpeanlæg
 • Telecom units
 • Serverrum og IT køling
 • Tavlekøl
 • Varmegenvinding
 • Køleanlæg med naturlige kølemidler, kulbrinte og CO2 mv.

Vi matcher dine forventninger

​Vi sætter en stor ære i, at vores arbejde er af høj kvalitet og matcher dine forventninger. Og det er en selvfølge, at vi ikke slipper opgaverne før, vi er sikre på, at alt fungerer som det skal. Med andre ord, vi gør det nemt og sikkert for dig.

<br>

Sprinkler

Vi skaber tryghed og sikrer dine værdier

Vi er mere end specialister, når det gælder brand og sikring af vidt forskellige typer af bygninger. Vi skaber tryghed, sikrer dine værdier, begrænser skaderne og giver dig et minimalt driftstab.

Hele processen

Hvad enten det drejer sig om almindelige kontorbygninger eller specielle industrielle konstruktioner, nye eller eksisterende anlæg, tilbyder vi dig hjælp gennem hele processen fra rådgivning og planlægning til projektering, design og service.

En vifte af løsninger

I tæt parløb med dig tilbyder vi alt fra komplicerede skumanlæg og vandtågeanlæg til større og mindre serviceopgaver.

 • Traditionelle sprinkleranlæg
 • Automatisk sprinkleranlæg (AVS)
 • Quell-anlæg til højlagre
 • Vandtågeanlæg
 • Skumanlæg
 • Systemer med inaktivgas
 • Service af alle typer anlæg

En af de få

Hvis uheldet er ude, skal branden slukkes hurtigst muligt, og skaderne begrænses.

 

Vi er en af de få virksomheder i Danmark, der er certificeret til at udføre alle former for arbejde inden for aktiv brandsikring i alle risikoklasser. Og som en naturlig del af vores service tilbyder vi vagtordning i døgnet 24 timer.

Garanti for høj kvalitet

Vi er ISO 9001:2008 certificeret leverandør af sikringsanlæggene ABA-, AIA-, ADK-, ITV- og MEK- anlæg og registreret hos DBI (Dansk Brand-og Sikringsteknisk Institut),  F&P (Forsikring & Pension) og Sikkerhedsbranchen. Vi rådgiver, installerer og servicerer store og små avancerede systemer med grafisk brugerflade og integration med andre sikkerhedssystemer.