Salling Group

Energiforbruget sænkes butik for butik – og der er mange butikker

Vi hjælper med at skabe gode oplevelser for Salling Group’s kunder med udluftning, flot belysning og den rigtige temperatur. Fra prøverummet til køleboksen, hvad end den enkelte butik har behov for. Men altid med energibesparelse og klimaaftryk for øje.

Vi er tilgængelige døgnet rundt, hele året

Vi er stolte af at servicere flere hundrede af Salling Group’s butikker. Her har vi alle vores tekniske fag i spil, både på daglig service og konkrete projekter.

Vores aftale med Salling Group betyder, at vi altid er klar, når de skal bruge os ude i butikkerne. Derfor har vi også kompetente teknikere på vagt døgnet rundt, året rundt. De ringer bare, så kommer vi.

En del af den grønne omstilling

I de seneste år har vi hjulpet Salling Group med at nedbringe deres energiforbrug, blandt andet ved at installere tagmonterede kølemaskiner og varmepumper i flere butikker.

Alene i 2023 har vi installeret 63 varmepumper i Salling Group’s butikker, og det har en effekt, der ikke blot kan mærkes på Salling Group’s økonomiske bundlinje. Når vi er oppe i den størrelsesorden, med så mange butikker, er det også et bidrag til grøn omstilling.